Jouw Expertise

 

Wij verdelen projectbeheersing onder in een aantal disciplines:

Ster oranje   Projectondersteuning   Ster oranje   Kwaliteitsmanagement   Ster oranje  Planningsmanagement
                 
Ster oranje   Contractmanagement   Ster oranje   Informatiemanagement  Ster oranje  Resourcemanagement
                 
Ster oranje   Risicomanagement   Ster oranje   Projectcontrol  Ster oranje Agile
                 
Ster oranje   Omgevingsmanagement   Ster oranje   Documentbeheersing Ster oranje Scrum

Jouw expertise personalisatie

Pilaar (projectondersteuning) (330 x 330)PMO

Als PMO'er ondersteun je de projectleider(s). Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het PMO. Je adviseert, analyseert en ondersteunt het projectmanagement. Je schrijft onder andere de projectplannen en rapporteert bij het aanvragen van subsidies. 

Je bent analytisch en communicatief vaardig. Je durft initiatief te tonen en positief kritisch te zijn.

PMO vacatures

Heb jij ervaring in een PMO-omgeving en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk meteen het actuele vacatureaanbod in PMO functies. 

Junior & Senior PMO vacatures bij topbedrijven
Onze klanten bevinden zich in diverse sectoren, hierdoor zijn wij vaak op zoek naar uiteenlopende rollen binnen PMO. Dit varieert van projectadministrateur tot een Senior Project Controller. Kwaliteit en langdurige relaties zijn hierin van groot belang. We brengen de vraag van de klant en het carrière pad van de kandidaat bij elkaar.

Ben jij het PMO talent waar wij naar op zoek zijn?
Zie jij een uitdaging in het herstructureren, plannen en standaardiseren van grote complexe projecten? Raak jij niet snel van slag zodra er wat tegenslag in het project komt? Wij zijn altijd op zoek naar PMO talenten die kennis van het vak hebben! Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan meteen alle PMO vacatures, vul een open sollicitatie in of bel ons direct op 010-2019008.

Bekijk direct alle PMO vacatures:

Jouw expertise

 

Bij Essentium staat jouw vrijheid centraal. Jouw inzet, jouw opdracht en jouw carrière bepaal je zelf. Essentium faciliteert en jij kiest.

Bij Essentium zijn we flexibel. We helpen je bij het maken van keuzes die passen bij jouw dromen. Niets is in beton gegoten, alles is bespreekbaar.

Zie hier de mogelijkheden voor contractors, ZZP'ers en associates.

Jouw vrijheid

 

Bij Essentium geloven we in groei. Persoonlijk, als team en als organisatie. Van a naar b. Van niets naar iets. Daar doen we alles voor.

Zit je vast in je huidige positie en wil je verder? Wil je meer uitdaging? Meer uit jezelf halen? Wij helpen je verder. Bij Essentium stellen we een groeiplan voor je op. Samen bepalen we de richting van je carrière.

Bij Essentium werk je aan een individuele opdracht, maar je staat er nooit alleen voor. Bij elke uitdaging staat het team van Essentium naast je. Want we geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching.

Zie hier de mogelijkheden voor opleiding & training en coaching & begeleiding.

Jouw ontwikkeling

Young Talent Program  

Ben jij jong en ambitieus? Wil je niet alleen werken, maar ook nog leren? Veel leren?

Wij begrijpen dat. Jij bent de toekomst. Wij helpen jouw met je toekomst. Met ons Young Talent Program.

Als jong talent volg je een intensieve opleiding. Een opleiding waarmee jouw kennis van projectbeheersing groeit. Tegelijk ga je aan de slag bij de mooiste opdrachtgevers van Nederland. Tijdens de opdracht sta je dagelijks in contact met de vak- en talentcoaches van Essentium.

Voor meer informatie over ons Young Talent Program, klik hier

Young Talent Program