Pilaar (projectondersteuning) (330 x 330)Projectondersteuning

Als projectondersteuner assisteer je de projectleiders. Je ondersteunt bij het schrijven van projectplannen en rapportages en bij het aanvragen van subsidies. Je houdt de voortgang en uitvoering van projecten in de gaten. Je weet precies in welke fase projecten zitten en wat er nog gedaan moet worden.

Je bent betrokken en nauwkeurig. Je kunt zelfstandig functioneren, maar ook in een team.

Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ga dan nu naar onze vacatures en kijk of er één tussen staat binnen jouw expertise!

Projectondersteuning Vacatures

Heb jij ervaring met het werken in de projectondersteuning? Essentium heeft een breed aanbod aan vacatures in de projectbeheersing. Dit loopt uiteen van een project coördinator tot een project support officer.

Belangrijke schakel in projectbeheersing
In alle Projectondersteuning jobs van Essentium vorm je een belangrijke schakel in de projectbeheersing van de opdrachtgever. Je wordt ingezet op uiteenlopende projecten bij aansprekende organisaties. 

Heb jij de project ondersteuning vaardigheden die wij zoeken?
Kijk snel of jouw projectondersteuning vacature erbij zit en solliciteer direct. Hebben we op dit moment geen vacature voor je maar wil je toch snel aan de slag? Stuur ons dan jouw open sollicitatie of bel ons direct op 010-2019008.

Resultaten 1 t/m 1 van 1 beschikbare vacatures