Stuurwiel (projectmanagement) (330 x 330)Projectmanagement

Projectmanagement zorgt voor de regie van de projecten. Je zet een project op. Je voert een project uit. Je zorgt ervoor dat een project succesvol is.

De focus ligt op de organisatie van het project. Je hebt inzicht in de stand van zaken op het gebied van kwaliteit, budget, planning en scope op ieder moment in het project.

Je stuurt op basis van risicomanagement. Bent verantwoordelijk voor de project brede voortgangsrapportages en het budget. Je hebt zowel een toetsende als een regisserende rol en bent een belangrijke sparringpartner. 

Project Management vacatures

Projectmanagement: het beheersen van projecten
Projectmanagement omvat de mnaier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Projectmanagement wordt geleid door een projectleider en bestaat vaak uit verschillende deelprojecten met verschillende teams en specialisten. 

Breed aanbod aan uitdagende projectmanagement banen
Heb jij minimaal drie jaar ervaring met projectmanagement bij grote organisaties? Ben jij een specialist als het gaat om projectbeheersing? Bij Essentium vind je volop interessante Project Management vacatures. Wij hebben een breed aanbod van Projectmanagement vacatures bij aansprekende opdrachtgevers.

Bekijk alle PMO en projectmanagement vacatures