Planningsmanagement 2Plannings-management

Planningsmanagement is verantwoordelijk voor een goede planning van het project. Je bent bezig met het maken van planningen. Het analyseren van planningsrisico’s en het afstemmen van alle processen. Je bewaakt en stuurt de voortgang van het project.

Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ga dan nu naar onze vacatures en kijk of er één tussen staat binnen jouw expertise!

 

Project planning vacatures 

Heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding en ervaring in projecten bij grote organisaties? Ben jij een specialist als het gaat om plannen en organiseren? Bij Essentium vind je volop interessante project planning vacatures. Bijvoorbeeld als Project Planner, Planning Engineer of Resource Manager.

Breed aanbod aan project planning banen
Wij bieden je een breed aanbod aan project planning jobs. Stuk voor stuk banen bij aansprekende opdrachtgevers. Banen waarin je de Project Planning van onze opdrachtgevers beheerst en bovendien profiteert van goede arbeidsvoorwaarden.

Heb jij de expertise die wij zoeken?
Kijk snel of er uitdagende Project Planning Vacatures voor jou bij zitten en solliciteer direct. Geen passende vacatures gevonden maar wil je toch snel aan de slag? Stuur ons dan jouw open sollicitatie of bel ons direct op 010-2019008.