Pilaar (projectondersteuning) (330 x 330)PMO

Als PMO'er ondersteun je de projectleider(s). Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het PMO. Je adviseert, analyseert en ondersteunt het projectmanagement. Je schrijft onder andere de projectplannen en rapporteert bij het aanvragen van subsidies. 

Je bent analytisch en communicatief vaardig. Je durft initiatief te tonen en positief kritisch te zijn.

PMO vacatures

Heb jij ervaring in een PMO-omgeving en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk meteen het actuele vacatureaanbod in PMO functies. 

Junior & Senior PMO vacatures bij topbedrijven
Onze klanten bevinden zich in diverse sectoren, hierdoor zijn wij vaak op zoek naar uiteenlopende rollen binnen PMO. Dit varieert van projectadministrateur tot een Senior Project Controller. Kwaliteit en langdurige relaties zijn hierin van groot belang. We brengen de vraag van de klant en het carrière pad van de kandidaat bij elkaar.

Ben jij het PMO talent waar wij naar op zoek zijn?
Zie jij een uitdaging in het herstructureren, plannen en standaardiseren van grote complexe projecten? Raak jij niet snel van slag zodra er wat tegenslag in het project komt? Wij zijn altijd op zoek naar PMO talenten die kennis van het vak hebben! Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan meteen alle PMO vacatures, vul een open sollicitatie in of bel ons direct op 010-2019008.

Bekijk direct alle PMO vacatures:

Resultaten 1 t/m 3 van 21 beschikbare vacatures