Onze diensten

Integrale projectbeheersing 

Integrale projectbeheersing staat voor alle activiteiten die bijdragen aan het realiseren van een project binnen de gestelde kaders. De beheersaspecten tijd, geld en resources spelen daarbij vaak een centrale rol. Risico’s en kwaliteit zijn andere factoren die het succes van integrale projectbeheersing beïnvloeden.

Wij bieden talentvolle professionals die het vak beheersen en passioneren. Integrale projectbeheersing bereiken wij door een totaalpakket aan kennis en talent, verdeeld in diverse expertises. Denk hierbij aan risicomanagement, planningsmanagement, projectcontrol, documentbeheersing of resourcemanagement. Bekijk al onze expertises hier

Onze mensen hebben liefde voor het vak projectbeheersing en willen zich hierin ontwikkelen. Maar ook onze opdrachtgevers willen blijven leren. Essentium biedt daarvoor mogelijkheden. Kennis opdoen en kennis delen. Dat staat centraal. Dat maakt het beheersen van het project integraal, volledig.

Bekijk onze recruitment services en projectbeheersing services om een integrale aanpak te bereiken. Hieronder kun je zien welke diensten daaronder vallen. Klik op een dienst voor meer informatie. 

Wil je direct weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons direct op 010-2019008 

Wil je meer informatie over onze diensten?

Bel direct +31 (0)10 201 90 08 of neem contact op met één van onze vertical specialisten.