Vertical Telecom & IT

De integratie van technieken laat Telecom en ICT steeds meer versmelten. De ontwikkelingen gaan snel. Heel snel. Organisaties moeten hun producten blijven verbeteren en de consument heeft torenhoge verwachtingen.

Consumenten zijn met steeds meer apparaten verbonden en de apparaten met elkaar. De hoeveelheid dataverkeer neemt toe. De uitrol van 5G is een belangrijke stap om deze digitalisatie te ondersteunen. Transitieprogramma’s worden opgezet en tegelijk moet er voldoende ruimte blijven voor een snelle toestroom van nieuwe producten. Projecten worden groter en complexer en de consument wordt een steeds belangrijkere stakeholder.

De projectbeheersing professionals van Essentium houden van deze dynamiek. Hun enthousiasme wordt opgemerkt. Dagelijks werken onze mensen aan projecten bij opdrachtgevers als Caiway, Ziggo en UPC.

Neem direct contact op

 

 

 

Projectbeheersing vacatures binnen de Telecom & ICT

Onderstaande vacatures zijn voorbeelden van vacatures die wij nu beschikbaar hebben voor onze projectbeheersing professionals. Voor elke vacature gaan wij op zoek naar die ene unieke kandidaat die niet alleen de opdracht goed uit kan voeren, maar ook goed bij de opdrachtgever past. 

Meer weten over projectbeheersing binnen deze vertical? 

Neem contact op met onze vertical lead Wim Schot. 

Wim (126x185) 

Wim Schot

Recruitment Consultant 

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 289 568 04
E: stuur mij een e-mail