Vertical Telecom & IT

De integratie van technieken laat Telecom en ICT steeds meer versmelten. De ontwikkelingen gaan snel. Heel snel. Organisaties moeten hun producten blijven verbeteren en de consument heeft torenhoge verwachtingen.

Consumenten zijn met steeds meer apparaten verbonden en de apparaten met elkaar. De hoeveelheid dataverkeer neemt toe. De uitrol van 5G is een belangrijke stap om deze digitalisatie te ondersteunen. Transitieprogramma’s worden opgezet en tegelijk moet er voldoende ruimte blijven voor een snelle toestroom van nieuwe producten. Projecten worden groter en complexer en de consument wordt een steeds belangrijkere stakeholder.

De projectbeheersing professionals van Essentium houden van deze dynamiek. Hun enthousiasme wordt opgemerkt. Dagelijks werken onze mensen aan projecten bij opdrachtgevers als Caiway, Ziggo en UPC.

Neem direct contact op

 

Essentium professionals in de Telecom & IT branche

Essentium detacheert alleen de beste projectbeheersing professionals binnen de Telecom & ICT-sector. Professionals die weten waar ze het over hebben. Die houden van de snelheid in de sector. Onze professionals hebben een natuurlijke interesse in de uitdagingen die spelen in de Telecom en ICT-branche.

Rollen die wij regelmatig helpen vervullen bij onze Telecom & IT opdrachtgevers:

  • PMO... – Essentium....

5G Implementatie

Nederland wil digitaal koploper in Europa zijn en blijven. Dit betekent snel internet dat voor iedereen beschikbaar is. De uitrol van 5G maakt dit mogelijk. Telecom en ICT bedrijven kunnen hiervan profiteren. Met nieuwe producten, betere service en nieuwe klanten. Zeker nu de dekkingsplicht ook buitengebieden goede netwerkdekking moet geven. Daarnaast worden er steeds meer apparaten verbonden met het internet én met elkaar. Maar de uitrol van 5G komt niet zonder zorgen. Met mogelijk zendmasten op elke hoek van de straat maken burgers en overheid zich zorgen over cybercriminaliteit, spionage, sabotage, privacy schendingen en gezondheidsbedreigen door elektromagnetische velden.

Project voorbeelden

  • Een : het
  • Een : als 

Continuïteit van telecom services

Gebruikers (personen, bedrijven en overheid) zijn steeds afhankelijker van hun apparaten en digitale processen. Nieuwe spelers treden toe in de markt en bieden nieuwe of betere producten aan. Het tempo is hoog en dit is interessant voor de consument. Tegelijkertijd maakt het hoge tempo de telecomindustrie ook kwetsbaar. Met de groei van het aantal verbindingen worden de mogelijkheden voor digitale aanvallen groter. Er is niet altijd tijd of geld voor back-up maatregelen en verstoringen kunnen leiden tot grote maatschappelijke problemen.

Project voorbeelden

  • Een : als 
  • Een : als 

Onze opdrachtgevers

LOGO 1          LOGO2            LOGO3           LOGO4

 

 

Projectbeheersing vacatures binnen de Telecom & ICT

Onderstaande vacatures zijn voorbeelden van vacatures die wij nu beschikbaar hebben voor onze projectbeheersing professionals. Voor elke vacature gaan wij op zoek naar die ene unieke kandidaat die niet alleen de opdracht goed uit kan voeren, maar ook goed bij de opdrachtgever past. 

Meer weten over projectbeheersing binnen deze vertical? 

Neem contact op met onze vertical lead Wim Schot. 

Wim (126x185) 

Wim Schot

Recruitment Consultant 

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 289 568 04
E: stuur mij een e-mail