Assetmanagement-projectbeheersing.jpg

Assetmanagement

Op zoek naar een job binnen asset management? Solliciteer direct of bekijk de vacatures. 

Solliciteer direct

jouw-expertise-projectbeheersing-.jpg

Assetmanagement | Visie

Waardetoevoeging door het optimaliseren en beter beheersen van kosten, risico’s en prestaties van assets, gedurende de gehele levenscyclus. Dat is Assetmanagement. Een goede implementatie van Assetmanagement draagt structureel bij aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Door de verschuiving van risico’s en verantwoordelijkheden van de overheid naar de markt, de enorme vervangingsopgave en beschikbaarheid van informatie ontstaat er een groeiende vraag aan assetmanagement professionals. Essentium is specialist. Met ons netwerk kunnen wij jou uitdagen. 

Assetmanagement | Posities

Binnen assetmanagement zijn wij op zoek naar specialisten op alle niveaus in een organisatie: strategisch, tactisch en operationeel. De Asset Owner bepaalt op strategisch niveau waar de infrastructuur of openbare ruimte aan moet voldoen. De doelen en kaders worden op dit niveau bepaald. De Asset Manager werkt de doelen op tactisch niveau uit in functionele eisen, richt de assetsystemen in, brengt de risico's in kaart, managet assetprestaties en komt met beheersmaatregelen. De Service Provider is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beheer en onderhoud. 

assetmanagement-vacatures-projectbeheersing.png

Projectvoorbeeld Assetmanagement

Essentium heeft voor het PPS project ‘Rijnstraat 8’ in Den Haag bijgedragen aan het opzetten en inrichten van de beheerorganisatie. Hiervoor heeft ze het kwaliteitshandboek geschreven evenals de procedures voor de hard- en softservice organisatie.

Het rijkskantoor Rijnstraat 8, naast het Centraal Station in Den Haag is vernieuwd en verbouwd. Poortcentraal, een cosortium van BAM, ISS en OMA, heeft de opdracht voor de vernieuwing en exploitatie uitgevoerd. Voorheen zat het ministerie van VROM in het pand gevestigd. Na afronding van het project hebben o.a. het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers zich gehuisvest in het nieuwe pand. Het pand is nu een modern, flexibel rijkskantoor: beschikbaar voor verschillende ministeries en diensten.  

 

 

Assetmanagement vacatures

Wij zoeken voor alle niveaus ambitieuze assetmanagement professionals. Ben jij maintenance engineer of manager, BIM coördinator, BIM modelleur, Asset Manager, adviseur assetmanagement of heb je een andere ambitie binnen assetmanagement? Neem contact op of bekijk de onderstaande vacatures of er iets voor jou bij zit. 

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Heb je een vraag?

Assetmanagement expert Aart Visser staat je graag te woord!

Aart Visser - 126x185

Aart Visser

Recruitment Consultant

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 485 33 95 06
E: stuur mij een e-mail