Onze strategie

De wereld verandert in rap tempo. Er ontstaan steeds meer hybride samenwerkingsvormen. Verandering is de enige constante, ook binnen organisaties. Organisaties zijn bijna permanente projectorganisaties. Succes in business en beheersing in projecten komen dan heel dicht bij elkaar.

  • Wij geloven in een niche-benadering binnen recruitment. Projectbeheersing, alleen projectbeheersing.  Onze Recruitment Consultants hebben kennis van het vak. Ze kennen de dynamiek van projectorganisaties.
  • Wij kiezen voor hyperspecialisatie. Essentium kiest voor recruitment onderverdeeld in verticals. Elke Recruitment Consultant heeft zijn eigen verticals. Zo focussen ze zich op een branche. Ze begrijpen de wereld van hun opdrachtgever. Bieden ze meer dan wordt verwacht. 
  • Wij hebben een specifieke aanpak. De combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Deze keuze voor de niche projectbeheersing, benadering van specialist in recruitment en unieke aanpak zorgen voor het succes van onze dienstverlening.

 

Onze strategie