Essentium Charity Fund

Essentium voelt zich maatschappelijk betrokken. We willen niet alleen van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers en professionals, maar ook voor onze medemens. Daarom is het Essentium Charity Fund opgericht. Zowel persoonlijk, als in samenwerking met andere organisaties proberen wij een verschil te maken. Klein en groot.

Vanuit het Essentium Charity Fund willen wij goed doen voor een ander. Omdat iedereen af en toe wat positieve steun kan ontvangen. Zelfs met klein gebaar kun je iemand een duwtje in de rug geven en misschien wel een nieuwe kans geven. Bekijk hieronder een greep uit de unieke acties die wij zelf of in samenwerking met andere organisaties hebben ondernomen.

Onze activiteiten

Essentium heeft elke medewerker de kans gegeven om de wereld in zijn omgeving een stukje mooier te maken. Dit kan gaan om een kleine bijdrage voor een bijstandsgezin, mogelijkheden creëren voor kansarme jongeren of een georganiseerde activiteit regelen voor chronisch zieken. Daarnaast werkt Essentium ook samen met grote organisaties zoals Cordaid Microkrediet en het Leger des Heils om meer mensen te kunnen helpen.

Bekijk hieronder een greep uit de unieke acties die wij hebben mogen ondernemen.