Essentium

Kennissessie: De Toekomst van PMO

kennissessie-artikel.png


Hoe blijf je als PMO'er van waarde binnen een veranderende (Agile) organisatie?

Pas geleden hebben wij een succesvolle kennissessie georganiseerd met als thema: ‘De Toekomst van PMO’. Gastsprekers Lennart Duijndam en Elgert Verhoef hebben een interactieve workshop gegeven over ‘Portfolio balancing bij ASML’ en ‘De toegevoegde waarde van PMO in Agile organisaties’.

Organisaties veranderen in rap tempo. Bestaande businessmodellen komen meer onder druk te staan. Nieuwe functies worden gecreëerd, oude verdwijnen. Mensen moeten veranderen.

In de realisatie van strategische doelstellingen wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van Agile en/of Scrum. Deze nieuwe manieren van werken, die het werk van een PMO’er overbodig kunnen maken, zijn niet meer weg te denken binnen de corporate wereld. Wat kun je als PMO’er doen om van waarde te blijven binnen veranderende organisaties? Hoe gaat de rol van PMO’er zich in de toekomst ontwikkelen?

Tijdens deze interactieve sessie is kennis en praktijkervaring gedeeld met elkaar binnen het vakgebied PMO. Elkaar inspireren en motiveren om vervolgens te kunnen blijven groeien, zowel persoonlijk als in het eigen vakgebied.

Wil jij bij de volgende kennissessie zijn? Houd dan onze social mediakanalen in de gaten!