Header 1.jpg

Kom werken als projectmanager

Ga aan de slag als projectmanager bij één van de belangrijkste organisaties in Nederland. Vitens staat als leverancier van een eerste levensbehoefte middenin de maatschappij: ons drinkwater.

Solliciteer direct

 

 

Water. Het lijkt zo gewoon. Je opent de kraan en het is er.

Voor jezelf, familie en vrienden. Voor scholen, bedrijven en ziekenhuizen.

Maar de zomers worden warmer. Er wordt gebouwd boven bronnen.

De grote uitdaging: ook in de toekomst zuiver drinkwater garanderen. Ons water. Jouw werk.

 

drinkwater-projectmanager-vacature.png

Vitens | Schoon en veilig drinkwater

Vitens wint, zuivert en levert drinkwater. Drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Omdat water van levensbelang is, heeft Vitens als grootste drinkwaterbedrijf een grote verantwoordelijkheid. En die neemt Vitens zeer serieus; dagelijks zetten ruim 1.400 Vitensers hun passie en vakmanschap in om kraanwater van topkwaliteit te leveren.

Vitens is met ruim 5,7 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op Vitens. 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs, dat is waar zij voor staan. Maar daarnaast zoeken ze nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. Vitens werkt aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpt in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten zij in op diversiteit in teams. Vanuit het samenkomen van verschillende visies en inzichten ontstaat veel creativiteit.

duurzaamheid-projectmanager-vacature_.png

Duurzaamheid & Maatschappelijke betrokkenheid

Vitens levert een actieve bijdrage aan de verduurzaming en de beschikbaarheid van schoon drinkwater. Bescherming van bronnen en dienstverlening naar klanten staan hier centraal. Zo innoveren zij voortdurend om de productie en infrastructuur te verduurzamen.

Concrete ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn het verduurzamen en verder terugdringen van de CO2-footprint en de samenwerking met landbouwcollectieven om nitraat-uitspoeling naar het grondwater te voorkomen.

Water for Life is een initatief tussen Vitens en Evides. Dit initatief maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn. En dat is hard nodig: zo'n één miljard mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon en veilig drinkwater of hebben geen wasgelegenheid en toiletten. En 2,4 miljard mensen kunnen geen gebruik maken van sanitaire voorzieningen zoals toiletten.

 

Ben jij de projectmanager die wij zoeken?

Grootschalige projecten met impact

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van meerdere grootschalige multidisciplinaire projecten op het gebied van de infrastructuur. Je projecten hebben een omvang 1 tot 20 miljoen euro. Je stuurt daarbij op het realiseren van de projectdoelstellingen conform afspraken over tijd, geld en kwaliteit.

Gesprekspartner op niveau

Je bent een bewezen gesprekspartner voor zowel externe partijen (advies- en ingenieursbureaus, aannemers, bevoegd gezag) als interne stakeholders (eerstelijnsmanagement, inkoop, beheerafdelingen, assetmanagement). Je bestuurt je projecten op basis van de Vitens Project Aanpak (gebaseerd op Prince2). 

Samenwerking en teamspirit

De projectmanager zet in op samenwerking binnen het projectteam op basis van een heldere verdeling van de rollen en taken onder de teamleden. Maar je hebt ook aandacht voor teamspirit. Daarnaast zorg je als projectmanager voor de contacten met de interne stakeholders van de afdeling O&A. Je bent voor het hele project verantwoordelijk en je treedt op als regisseur. De projectmanager zorgt ervoor dat alle betrokken stakeholders tijdig worden ingezet om het project tot een goed resultaat te brengen. 

Vitens voor jou

  • Persoonlijke groei, ontwikkeling en vrijheid staan centraal
  • Een marktconform salaris
  • Bedrijfsauto
  • Flexibel arbeidsvoorwaarden budget
  • Intentie tot vast contract

 

Solliciteer hier direct of Bekijk de vacature

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze consultant Gijs:

Gijs - 126x185 

Gijs van de Zande

Recruitment consultant

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 19 69 49 09
E: stuur mij een e-mail