Manager Projectbeheersing

Wij zijn doorlopend op zoek naar een ambitieuze Manager Projectbeheersing. Als Manager Projectbeheersing bekleed je een spilfunctie in het project.

Dit ga je doen

Wij zijn doorlopend op zoek naar een ambitieuze Manager Projectbeheersing. Als Manager Projectbeheersing bekleed je een spilfunctie in het project. Je bent onafhankelijk en bent verantwoordelijk voor de beheersprocessen binnen het project. Je zorgt voor het generen van de juiste informatie en borgt daarmee de beheers aspecten.

De beheers aspecten kwaliteitsmanagement, risicomanagement, kostenmanagement, projectcontrol, scopemanagement, planningsmanagement hebben geen geheimen voor jou en je blinkt dan ook uit in de organisatie hiervan. Daarnaast richt je de projectondersteuning in voor het project.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

 • Je geeft leiding aan het onderdeel projectbeheersing;
 • Je verdeelt de werkzaamheden onder de verschillende beheers aspecten;
 • Je zorgt voor de uitvoering van de benodigde risicoanalyses en aan de hand hiervan formuleer je de beheersmaatregelen;
 • Je stelt de projectplanningen op en stuurt bij wanneer nodig;
 • Je zorgt voor het opstellen van de kostenraming, financiële overzichten en de budgetbewaking van het gehele project;  
 • Je bewaakt de beheers aspecten en signaleert tijdig wanneer aanpassing nodig is;
 • Je draagt zorg voor het opstellen van het projectplan en implementeert het informatiebeleid binnen het project;
 • Je bent verantwoordelijke voor het opstellen van de voortgangsrapportages.
 • Plaats

  Utrecht

 • Vertical

  WatermanagementBouw & Infrastructuur

 • Expertise

  ProjectondersteuningProjectmanagement

 • Aantal uren per week

  36

 • Dienstverband

  Inleen

 • Vacaturenummer

  3251

Wat wij vragen

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een  bedrijfseconomische en/of technische studie afgerond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als Manager Projectbeheersing en/of projectmanagement in een complexe omgeving;
 • Je hebt meerder jaren ervaring en kennis opgedaan van projectbeheersprocessen;
 • Je kan goed communiceren en kan je stempel drukken op besluitvormingsprocessen en bestuurlijke processen;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie binnen het IPM-Model.

 

Wat wij bieden

Als gedetacheerde Manager Projectbeheersing kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest. 

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden en faciliteren we trainingen en opleidingen in bijvoorbeeld Prince 2, P3O of IPMA.

Verder ontvang je een vast maandsalaris en geniet je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties. 

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. 

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek. 

 

Projectbeheersing Vacatures

Heb jij ervaring met het werken in de projectbeheersing? Essentium heeft een breed aanbod aan vacatures in de projectbeheersing. Dit loopt uiteen van een project management officer tot een project controller

Belangrijke schakel in projectbeheersing
In alle vacatures ben je een belangrijke schakel in de projectbeheersing van de opdrachtgever. Of je nu werkzaam bent in PMO, als project support officer of als project controller. Je wordt ingezet op uiteenlopende projecten bij aansprekende organisaties.

Heb jij de vaardigheden die wij zoeken?
Kijk snel of jouw ideale vacature erbij zit en solliciteer direct. Hebben we op dit moment geen vacature voor je maar wil je toch snel aan de slag? Stuur ons dan jouw open sollicitatie, bel ons direct op 010-2019008 of kijk eens bij de volgende vakgebieden:

Resultaten 1 t/m 2 van 2 beschikbare vacatures