of

Projectcoördinator

Ben je als Projectcoördinator gericht op klanttevredenheid en werk je graag naar een succesvol resultaat toe? 

Dit ga je doen

Als Projectcoördinator ga je aan de slag bij een organisatie die actief is in de energie. Je zorgt onder andere voor de uitvoeringscoördinatie van je procesmatige opdrachten en de klantplanning. Je bent verantwoordelijk voor de doorlooptijd van je opdrachten met het oog op tijd (planning), geld en kwaliteit, zowel technisch, administratief. De belangrijkste stakeholder is de klant en alles draait om klanttevredenheid.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

 • Je coördineert de betrokken partijen, zoals (intern) Intake, werkvoorbereiding, plannen, grondzaken, asset data, maar ook (extern) aannemers die in de opdracht werken
 • Je brengt de mogelijke knelpunten in kaart
 • Indien nodig kom je direct in actie en los je incidenten op
 • Samen met de projectleider voer je definitieve verbeteringen door
 • Plaats

  Delft

 • Vertical

  Energie

 • Expertise

  Projectmanagement

 • Aantal uren per week

  40

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  2478

Wat wij vragen

 • Je hebt MBO werk- denkniveau
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaringen binnen een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden en coördineren van grote, complexe projecten en hebt technische affiniteit
 • Je bent resultaatgericht en voelt je verantwoordelijk
 • Je denkt en handelt klantgericht, je begrijpt dat je een grote invloed hebt op de klanttevredenheid
 • Je bent zowel administratief als organisatorisch sterk

Wat wij bieden

Als Projectcoördinator kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden en faciliteren we trainingen en opleidingen.

Verder ontvang je een vast maandsalaris en geniet je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Onze Opdrachtgever:

De afdeling Proces heeft als kerncompetentie, het realiseren van procesmatig A&V-werk. Hoofdzakelijk gaat het hier om de kort cyclische opdrachten, het ‘KCO-werk’. De afdeling voert de processtappen maximaal geautomatiseerd uit; het proces is daarop aangepast. Doel is dat het werk met minimale besturing en begeleiding gerealiseerd kan worden. De afdeling werkt uniform over de drie regio’s heen: één afdeling verdeeld over drie regionale teams. De projectleiders in de teams zijn end-to-end verantwoordelijk voor het proces. Dat vraagt dus veel en goede afstemming met andere afdelingen. De afdeling Proces behandelt ca 18.000 opdrachten per jaar over het hele Stedin-gebied. Dat zijn dus enorm veel klanten bij wie we thuis komen en die we voorzien van de juiste aansluiting.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Gijs van de Zande