of

IT Project Manager

Als ervaren IT Project Manager krijg je bij deze organisatie de kans bij te dragen aan de opzet en uitvoer van grote (internationale) projecten, ga je cross functionele teams managen en nauw samenwerken met stakeholders binnen de Benelux.

Dit ga je doen

Als IT Project Manager binnen deze organisatie ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoer van grote (back office) IT projecten binnen Europees verband. Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor het initieren, bepalen en afronden van de projecten. Het project portfolio bestaat uit verschillende programma's zoals ERP, Logistics, Procurement en IT. Het is jouw verantwoordelijkheid de business stakeholders te mobiliseren en voortdurend te schakelen met het (senior) management, hen te informeren over de voortgang en kwaliteit van de projecten. Daarnaast manage je cross functionele projectteams en werk je actief samen met je business stakeholders binnen de Benelux.
 • Plaats

  Zuid Holland

 • Vertical

  Retail & FMCG

 • Expertise

  ProjectmanagementAgile/Scrum

 • Aantal uren per week

  40

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  2524

Wat wij vragen

 • Minimaal 5 tot 7 jaar werkervaring als IT Projectmanager binnen IT delivery teams;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Projectmanager binnen internationale projectteams;
 • Ervaring met het omgaan met een internationaal veld van stakeholders;
 • Brede kennis en ervaring van projectmethodieken, bij voorkeur zowel Prince2 als Agile/Scrum;
 • Ervaring met back end development projecten als ERP, WMS, WMS, OMS en IT Infrastructuur.

Wat wij bieden

Als IT Project Manager kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden en faciliteren we trainingen en opleidingen in bijvoorbeeld Prince 2, P3O of IPMA.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Demi Koolwijk