of

Projectmanager FttH

Ben jij een ervaren Projectmanager FttH en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Telecom? Solliciteer dan direct! 

Dit ga je doen

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de grootschalige uitrol & aanleg van Fiber tot the Home projecten in midden- en noord Nederland.  

Jouw specifieke focus  ligt op planning, kwaliteit en budget. Door het grote afbreukrisico coördineer jij op operationeel niveau de werkzaamheden van interne en externe partners, bespreek je de voortgang met de klant(en) en ben je lokaal aanwezig op een projectlocatie om de dagelijkse gang van zaken te managen.

Jij bent  eindverantwoordelijk voor alle financiële, kwalitatieve en operationele doelstellingen van de projecten. 

 • Plaats

  Harderwijk

 • Vertical

  Telecom & IT

 • Expertise

  Projectmanagement

 • Aantal uren per week

  38

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  2492

Wat wij vragen

Het behalen van de met de klant afgesproken projectresultaten met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget zijn  je sterke punten.

Jij bent daarbij gericht op samenwerken en weet mensen te verbinden en creëert eigenaarschap in de keten vanuit duidelijke rollen & verantwoordelijkheden.  

Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel, met focus voor het te behalen resultaat. Je voelt je thuis  in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig.

Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit te gaan voor het beste resultaat.

Overige functie-eisen:

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement in een technische omgeving
 • Sterk ontwikkelde projectmanagementvaardigheden en kennis van projectmanagementmethoden (bijv. Prince2)
 • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen
 • Ervaring met complexe ketenplanningen
 • Verbinder die rekening houdt met eisen en belangen van alle stakeholders
 • Kennis & ervaring met aanleggen van telecomnetwerken is een pré

Wat wij bieden

Als Projectmanager FttH kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden en faciliteren we trainingen en opleidingen in bijvoorbeeld Prince 2, P3O of IPMA.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Wim Schot