Op onderstaande vacature kun je nog steeds solliciteren. Vanwege Covid-19 zullen alle gesprekken digitaal plaatsvinden. 

of

Technisch Manager (IPM)

Maintenance, project, techniek, proces en de inframarkt komen samen in deze positie! Heb jij 3 jaar ervaring als Lead Engineer en ben je VCA-vol gecertificeerd

Dit ga je doen

Als Technisch Manager Projecten ben je verantwoordelijk voor de technische scope in tijd, geld, kwaliteit en politiek. Dit doe je voor tenders, lopende en gescoorde projecten van energie aspecten binnen Infra.

Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • In samenwerking met de Project- en Site Manager vaststellen van PvA, Techniek werkbegroting, planning, Leverancierselectie, Technische ondersteuning inkooptraject en samenstellen project TM-team;
 • Leidinggeven aan het ontwerpteam waarbij je integraal coacht;
 • Je ziet toe op het opstellen van de inkoopspecificaties;
 • Samenwerken met Site Management (instructie Site Managers, toezicht op afnames, inbedrijfstelling, raakvlakken en risico’s, toezicht op As-built);
 • Afstemmen met Asset Management (advies en afstemming met Asset Manager).

 

 • Plaats

  Sliedrecht

 • Vertical

  EnergieBouw & Infrastructuur

 • Expertise

  ProjectmanagementAsset ManagementProjectbeheersing/IPM

 • Aantal uren per week

  40

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  2682

Wat wij vragen

· Je beschikt over een WO werk- en denkniveau;

· Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Lead Engineer binnen de infra-markt;

· Je hebt kennis en ervaring met raakvlakmanagement om tot een integraal, multidisciplinair ontwerp te komen en in bedrijf te stellen;

· Je hebt kennis en ervaring met Systems Engineering (IEC 15288);

· Je hebt kennis en ervaring met contractvormen (UAV, UAV-GC, D&C);

· Je bent VCA-vol gecertificeerd.

Wat wij bieden

Als gedetacheerde Technisch Manager Projecten kom je eerst in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in Project en Assetmanagement. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun organisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van Assetmanagement. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vakgebied Assetmanagement en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van Assetmanagement maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Aart Visser