Op onderstaande vacature kun je nog steeds solliciteren. Vanwege Covid-19 zullen alle gesprekken digitaal plaatsvinden. 

of

Programmeur Openbare Ruimte

Wil jij meewerken aan de transitie richting Assetmanagement in een complexe omgeving?

Dit ga je doen

Als Programmeur Openbare Ruimte breng je de plannen van het programma Stadsbehoud en die van het programma Stadsverbetering bij elkaar. Voor het programma Stadsbehoud werk je samen met collega's van Stedelijk Beheer in het concretiseren van de instandhoudingsopgave van de openbare ruimte. Voor het programma Stadsverbetering, gefinancierd uit het Stedelijk Mobiliteitsfonds, werk je samen met opdrachtgevers en stadsdelen de plannen voor verbeteringen in de openbare ruimte uit. Beide programma's moeten op elkaar worden afgestemd en vervolgens op de bestuurlijke tafels worden besproken en vastgesteld.

Bij Stadsbehoud gaat het om de plannen van alle assets zoals wegen, groen, bruggen en verlichting. Samen met de collega's uit onder meer de assetteams leg je de plannen per asset naast elkaar en analyseert deze om tot een helder voorstel te komen voor de instandhouding van onze prachtige stad.

Bij het programma Stadsverbetering gaat het om multidisciplinaire projecten op het gebied van bijv. mobiliteit en verbeteringen van de inrichting van de openbare ruimte. Deze opgave is veel meer afkomstig vanuit de groeiende stad, veranderende behoeften, wensen uit gebieden en grote programma's als het de agenda Autoluw.

 • Plaats

  Amsterdam

 • Vertical

  Bouw & InfrastructuurPubliekOverheid

 • Expertise

  Asset Management

 • Aantal uren per week

  36

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  2872

Wat wij vragen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar kennis en ervaring rondom assetmanagement opgedaan;
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring met programmering en plannen van infrastructurele werken/projecten opgedaan;
 • Je hebt ervaring met P&C cyclus en kosten m.b.t. beheer van de openbare ruimte (pré);
 • Je hebt ervaring met bestuurlijk-politieke binnen een G4 gemeente (pré).

Wat wij bieden

Als Programmeur Openbare Ruimte kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing en asset management. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun (project)organisaties.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Philip Barel