Op onderstaande vacature kun je nog steeds solliciteren. Vanwege Covid-19 zullen alle gesprekken digitaal plaatsvinden. 

of

Senior Objectmanager

Je gaat aan het werk bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). De Senior Objectmanager is verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse objecten en bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers.

Dit ga je doen

Als Senior Objectmanager ga je aan het werk bij de  vastgoedorganisatie van de Nederlandse Rijksoverheid: het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Het RVB is verantwoordelijk voor beheer en instandhouding van vastgoedobjecten in gebruik door de Nederlandse staat.

Jij bent als Senior Objectmanager verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse objecten en namens het Rijksvastgoedbedrijf het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van deze panden.

 • Je zorgt voor de uitvoering van het dagelijks onderhoud, waarbij je gebruik maakt van de expertise van collega’s en van de gecontracteerde leveranciers;
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede communicatie met zowel de gebruikers als de leveranciers;
 • Je bent (mede) verantwoordelijk voor het voldoen aan de wet- en regelgeving;
 • Het planmatig (vervangings)onderhoud wordt deels door jou, maar ook door collega- projectleiders uitgevoerd.
 • Plaats

  Den Haag

 • Vertical

  Bouw & InfrastructuurPubliekOverheid

 • Expertise

  Asset Management

 • Aantal uren per week

  36

 • Dienstverband

  Freelancer/ZZP

 • Vacaturenummer

  2905

Wat wij vragen

 • Je beschikt over een afgeronde Bachelor of hbo-opleiding in een technische richting of facilitymanagement en een geldig VCA-VOL;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van object en/of projectmanagement voor een (semi) publieke opdrachtgever;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het maken van afspraken met anderen over kwaliteit en kwantiteit van het te leveren werk en houdt voortgang in de gaten van eigen acties en anderen; 
 • Je bent organisatie sensitief, beschikt over overtuigingskracht door standpunten te onderbouwen en weet standpunten op het juiste moment naar voren te brengen;
 • Je bent samenwerkingsgericht, analytisch, neemt initiatief, schat verwachtingen in van alle partijen en stemt bijdragen af met verschillende disciplines.

Wat wij bieden

Als Senior Objectmanager word je gedetacheerd via Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest. Je  ontvangt een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden. Verder krijg je via Essentium toegang tot uitdagende opdrachten bij mooie opdrachtgevers.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in Asset Management. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun organisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van Asset Management. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vakgebied Asset Management en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van Asset Management maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Philip Barel