Op onderstaande vacature kun je nog steeds solliciteren. Vanwege Covid-19 zullen alle gesprekken digitaal plaatsvinden. 

of

Assistent Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Zie jij jezelf in de toekomst als aankomend Projectmanager werken aan grote, infrastrucutrele projecten? Wil je meewerken aan de nieuwbouw en renovatie van bruggen en kunstwerken in Amsterdam? Dan zoeken we jou!

 

Dit ga je doen

Help jij Gebiedsontwikkeling in Amsterdam tot een succes te maken en zie je het als een uitdaging om de huidige opgaven aan te pakken? Ben je geïnteresseerd in grote en kleinschalige infrastructuur projecten voor de stad Amsterdam? Zie jij jezelf in de toekomst als Projectmanager van de Brug over het IJ of een grote gebiedsontwikkeling zoals IJburg? Dan zoeken we jou!

Als Assistent Projectmanager ondersteun je de Projectleider op meerdere aspecten van het project, om daarna verder te kunnen groeien. De projecten omvatten veelal gebiedsontwikkeling, maar ook groot onderhoud en infrastructurele projecten. Je komt (bijna) letterlijk te werken in de achtertuin van de Amsterdamse eigenzinnige bewoners en zie je elke dag het project vorderen. Je leert o.a.:

 • Het lezen, opstellen en bewaken van (project) planningen;
 • Het uitvoeren en onderhouden van uitstekend stakeholder- en omgevingsmanagement;
 • Het verzamelen, analyseren, interpreteren en vertalen van (project) informatie;
 • Het optimaliseren van processen en het onderhouden van een goede documentatiehuishouding;
 • Het zelfstandig oppakken van kleine deelprojecten;
 • Het delen en borgen van lessons learned en best practices.
 • Plaats

  Amsterdam

 • Vertical

  Overheid

 • Expertise

  Projectmanagement

 • Aantal uren per week

  36

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  2969

Wat wij vragen

 • Je bent in het bezit van een erkende HBO/WO opleiding in de techniek, bij voorkeur Civiele Techniek.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met projectmatig werken.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het werken voor een gemeentelijke organisatie
 • Het is een pré als je aantoonbare nevenactiviteiten tijdens je studie hebt gedaan op het gebied van civiele techniek / openbare ruimte
   

Wat wij bieden

Essentium heeft een specifiek Young Talent Program ontwikkelt dat zich richt op de ontwikkeling en het overdragen van waardevolle (ervarings)kennis van een jongere generatie. Onze specifieke aanpak bewijst zich onder meer bij NS, GVB en Provincie Zuid-Holland.

Als Assistent Projectmanager kom je voor een vooraf bepaalde periode in dienst bij Essentium. Na deze periode treed je in dienst bij de gemeente Amsterdam. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.  De specifieke voorwaarden zijn te bespreken met de betreffende recruiter Marlies Moor, marlies.moor@essentium.nl of 06-42297390

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Danny den Hartog