Op onderstaande vacature kun je nog steeds solliciteren. Vanwege Covid-19 zullen alle gesprekken digitaal plaatsvinden. 

of

Contractmanager

Als contractmanager realiseer jij met jouw kennis van zaken, nuchtere werkmentaliteit en oplossingsgerichte aanpak complexe infra- en mobiliteitsprojecten. 

Dit ga je doen

Als Contractmanager help jij bij het verbeteren van de infrastructuur binnen Nederland. Wat betekent: binnen deze organisatie zorg je er bijvoorbeeld voor dat o.a. bruggen, sluizen en tunnels vanaf een afstand goed bestuurd kunnen worden. Diverse complexe, infrastructurele projecten worden gerealiseerd door jouw kennis van zaken en professionaliteit. De beste aanbieding weet jij in no-time vorm te geven. Natuurlijk bewaak de je voortgang tijdens de realisatie en zorg je dat het project met een zo goed mogelijk (financieel) resultaat wordt opgeleverd.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever en leveranciers over onder andere de voortgang, de doelstellingen en de bijbehorende budgetten;
 • Het overzien van één van meerdere complexe projecten deze daadkrachtig aan te sturen en de procesmatige beheersing van de projecten effectief te bewaken;
 • Het leggen van naadloze verbindingen tussen de behoeften van de opdrachtgever en de capaciteiten van onze organisatie;
 • Je bewaakt de voortgang en gemaakte kosten gedurende de projectuitvoering en draagt zorg voor een betrouwbare financiële rapportage;
 • Je bent binnen deze rol eindverantwoordelijk voor het gehele contract (technisch, juridisch en financieel);
 • Het strategisch meedenken over klantvraag vs organisatie capaciteit;
 • Met een kritische blik naar de organisatie kijken en verbetervoorstellen presenteren en initiëren.
 • Plaats

  Dordrecht

 • Vertical

  Bouw & Infrastructuur

 • Expertise

  ContractmanagementProjectbeheersing/IPM

 • Aantal uren per week

  40

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  3060

Wat wij vragen

Als ervaren Projectmanager/Contractmanager met minimaal 10 jaar werkervaring binnen de energie- of infrasector raak jij enthousiast van complexe infra projecten. Jouw projectvaardigheden heb je o.a. geleerd via opleidingen zoals IPMA-B. We verwachten dat je thuis bent in UAV en UAV-GC contracten en kennis hebt van asset management. Verder is het belangrijk dat je bedreven bent in strategisch vermogensbeheer en stakeholdermanagement. Ook ben je in staat om mee te gaan in de laatste ontwikkelingen (bijvoorbeeld in Power BI / visualisatie van data).
 

Wat wij bieden

Als Contractmanager kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Gijs van de Zande