of

Project Assistent

Ben jij de nieuwe hands-on project-assistent? 

Dit ga je doen

Als project assistent draag je zorg voor de administratieve ondersteuning voor lopende projecten. Je voert de administratie van verschillende projecten op grond van verstrekte opdrachten, vastgestelde kredieten en budgetten.

Daarbij verricht je werkzaamheden betreffende budgetbewaking, vastleggen van relevante projectgegevens, financiële planning en bewaak je de afwikkeling hiervan.
Verder ondersteun je de projectleiders met betrekking tot het opstellen van projectevaluatie- en budgetoverhevelingsformulieren en stel je financiële overzichten op ten behoeve van de projectrapportages. Je bent in staat om samen met de projectleiders mee te denken over de rapportagelijn.

Naast genoemde taken lever je een actieve bijdrage bij de optimalisatie van de operationele processen van de projectadministratie. Het actief meedenken met project control over de administratieve inrichting van de projecten in Oracle EBS is daarbij van belang.

 • Plaats

  Houten

 • Vertical

  Watermanagement

 • Expertise

  Projectondersteuning

 • Aantal uren per week

  36

 • Dienstverband

  Contractor

 • Vacaturenummer

  1860

Wat wij vragen

 • Je beschikt minimaal over een opleiding op MBO+/HBO-niveau;
 • Je hebt kennis van financiële processen en bent accuraat, stressbestendig, klantvriendelijk en planmatig en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
 • Excel heeft geen geheimen voor je;
 • Kennis van Business Objects en Oracle EBS is een pre;

Wat wij bieden

Als gedetacheerde project assistent kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.
Verder ontvang je een vast maandsalaris en geniet je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Bij Essentium staan jouw vrijheid, ontwikkeling en succes centraal.

of

Vragen over de vacature?

Gijs van de Zande