Deze vacature is helaas vervuld.

  • Rotterdam
  • 40 uren per week
  • Bouw & Infrastructuur
Ben jij een gedreven controller gepassioneerd door duurzaamheid en klaar om een impact te maken binnen een bruisende organisatie? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional die de Environmental, Social en Governance (ESG)-rapportages naar nieuwe hoogten tilt.

Over de functie

Als ESG Controller ben je verantwoordelijk voor het opzetten van gestructureerde, geautomatiseerde processen voor betrouwbare CSRD-rapportages. Samen met de CSR Manager vertaal je CSRD-vereisten naar de praktijk, onderhoud je contact met stakeholders wereldwijd en integreer je duurzaamheidsinformatie in interne planning & control proces. Daarnaast bereid je ESG-gerelateerde onderdelen voor in het jaarverslag.

Het analyseren van data en het ophalen van informatie bij diverse afdelingen is een belangrijk onderdeel. Er is veel ruimte voor je eigen inbreng binnen deze zelfstandige rol.

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

  • Je hebt reeds enkele (ca. 1-3 jaar) werkervaring opgedaan in bijvoorbeeld audit, financieel-economisch, bedrijfskundig of controlling vakgebied.
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van bijvoorbeeld bedrijfseconomie, bedrijfskunde, finance of accountancy;
  • Intrinsiek gemotiveerd om de samenleving te verduurzamen
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Bij YellowRock staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. YellowRock faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Wij zijn YellowRock, dé specialistische detacheringspartner in Financial Analytics en Control.

Wij helpen organisaties toekomstbestendig te worden. Innovatieve en duurzame organisaties die er toe doen in de wereld van morgen, dat is waar wij voor werken. Wij brengen deze organisaties en mensen bij elkaar. Slimme, ambitieuze financials die de wereld van morgen begrijpen. Dat zijn onze mensen.
 
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Sam Mokveld

Wellicht vind je dit ook interessant