Junior Manager Projectbeheersing

 • -
 • 40 uren per week
 • Bouw & Infrastructuur

Als Junior Manager Projectbeheersing breng je een pragmatische instelling en analytisch vermogen mee.
Ervaring met het inventariseren, kwantificeren en vastleggen van risico's is een pré.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van onze missie om infrastructuur slimmer, veiliger en duurzamer te maken.

Over de functie

Als Junior Manager Projectbeheersing volg je een intensief traject, waarbij je in een korte tijd wordt opgeleid tot volwaardig Manager Projectbeheersing binnen een grote speler in de verduurzaming van Nederland.

Eenmaal opgeleid tot Manager Projectbeheersing ben je de spil in het integrale projectbeheersingsproces van diverse projecten. Je coördineert projectbeheersingsaspecten binnen teams en werkt nauw samen met andere IPM-rollen (integraal projectmanagement). Je adviseert de projectmanager en het lijnmanagement en grijpt in wanneer processen niet optimaal verlopen. Je draagt bij aan het continu verbeteren van procedures, werkprocessen en applicaties op het gebied van projectbeheersing. 
 

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Coördineren van planningsactiviteiten;
 • Samenstellen van project- en voortgangsrapportages;
 • Toepassen van standaard structuren, processen, tooling en dashboarding;
 • Adviseren en implementeren van procesverbeteringen.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Een afgeronde wo/HBO opleiding
 • 1 tot 5 jaar relevante werkervaring met projectbeheersing binnen een onderhoudsomgeving
 • Een (Technische) Bedrijfskunde opleiding is een pré.
 • Ervaring met het inventariseren, kwantificeren en vastleggen van risico’s binnen een contract kennis van SAP, Relatics, Primavera P6 en/of MS Project
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Junior Manager Projectbeheersing kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Bob Bijl

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant