Deze vacature is helaas vervuld.

  • Oisterwijk
  • 40 uren per week
  • Bouw & Infrastructuur

Ben jij toe aan een volgende stap als Project Controller? Vind je het gaaf om je financiële kennis en ervaring in te zetten in een dynamische omgeving met collega’s die slimme technische oplossingen en proposities ontwikkelen om onze klanten te ontzorgen in de energie transitie? Lees snel verder en solliciteer direct! 

Over de functie

Als Project Controller ben je werkzaam in een technische en dynamische omgeving en financieel verantwoordelijk voor de middelgrote projecten. Ontzorgen van de klant middels een optimale technische dienstverlening staat in de business centraal. Je hebt een belangrijke rol binnen het Controlling team van regio Noord-Holland. Hier ben je mede verantwoordelijk voor de middelgrote projecten (eur 25k – eur 1500k). Door een analytische blik weet jij de business uit te dagen en zorg je mede voor de verbinding tussen de verschillende stakeholders. Je geeft de juiste sturing en focus binnen de projecten. 

Werkzaamheden:
•             Je hebt een actieve rol in het Management Control proces van strategievorming tot en met maandafsluiting.
•             Je bent een business partner voor de projectleiders. Je bespreekt regelmatig de project voortgang, monitort risico’s en vertaalt dit in financiële consequenties
•             Je maakt analyses, hebt een actieve rol in betrouwbare financiële prognoses en komt met verbetervoorstellen.
•             Periodiek en op aanvraag verstrek je adequate en actuele managementinformatie zoals een projecten rapportage en diverse andere KPI’s.
•             Je rapporteert aan de BU-controller.

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

•             Afgeronde HBO of WO studie in financiële of bedrijfseconomische richting, eventueel aangevuld met een gerichte Controllersopleiding.
•             Kan cijfers interpreteren en doorgronden. Zoekt het verhaal achter de cijfers door de inhoud in te duiken en kijkt verder dan alleen de financiële kengetallen.
•             Proactieve professional die goede communicatieve vaardigheden heeft en zoekt naar verbindingen met collega’s.
•             Integriteit, een hoog energieniveau en een zekere mate van flegmatiek completeren je profiel.
•             Bij voorkeur ervaring met Project Control binnen een technische organisatie 
•             Goede kennis van Excel en de ambitie om SAP en Power BI te leren gebruiken.

Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Project Controller kom je in dienst bij YellowRock. Bij YellowRock staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. YellowRock faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Wij zijn YellowRock, dé specialistische detacheringspartner in Financial Analytics en Control.

Wij helpen organisaties toekomstbestendig te worden. Innovatieve en duurzame organisaties die er toe doen in de wereld van morgen, dat is waar wij voor werken. Wij brengen deze organisaties en mensen bij elkaar. Slimme, ambitieuze financials die de wereld van morgen begrijpen. Dat zijn onze mensen.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Sam Mokveld

Wellicht vind je dit ook interessant