Deze vacature is helaas vervuld.

 • Den Haag
 • 36 uren per week
 • Bouw & Infrastructuur
In deze rol zorg je er mede voor het dat bijzondere overheidsgebouwen als kazernes, gevangenissen en rechtbanken goed onderhouden blijven én veilig gebruikt kunnen worden.

Over de functie

De volledige regie voeren, samenwerken met verschillende afdelingen en je tegelijkertijd verder ontwikkelen. Die ideale combinatie vind je in jouw functie van projectleider renovatie en onderhoud bij het Rijksvastgoedbedrijf in Noord-Nederland. Extra interessant: in deze rol zorg je er mede voor het dat bijzondere overheidsgebouwen als kazernes, gevangenissen en rechtbanken goed onderhouden blijven én veilig gebruikt kunnen worden.
Je leidt onderhoudsprojecten binnen jouw regio over de hele breedte van onze portefeuille. De ene keer gaat het om een gebouw van Defensie, de andere keer om een monumentaal pand of rijkskantoor. Op deze vaak unieke plekken ben jij van a tot z verantwoordelijk voor het onderhoud; van de aanbestedingsfase tot de oplevering en nazorg. Daarbij stuur je volgens het lean-principe projectteams aan met technici en een of meerdere projectassistenten. Ook werk je veel samen met andere projectleiders en collega’s van bijvoorbeeld de afdelingen Inkoop en Techniek.
 • Je controleert voorafgaand aan een project de projectinformatie op (bedrijfs)risico's.
 • Je bewaakt vanaf de start van een renovatie- of onderhoudsproject de kwaliteit van de uitvoering, de voortgang en de kosten;
 • Je geeft hierbij aansturing;  je maakt afspraken over de inzet van deskundigen en hebt nauw contact met collega’s van bijvoorbeeld Inkoop.
 • Je verzorgt de administratie en organiseert eventueel de overdracht na oplevering.
 • Je denkt continu mee over mogelijke procesverbeteringen en neemt deel aan vakinhoudelijke werkgroepen over verschillende thema’s.

Het mooie van je functie is dat je als echte regievoerder veel ervaring opdoet. Tel daar de uiteenlopende mogelijkheden bij op die je bij het Rijksvastgoedbedrijf krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Zo leg je een stevige fundering om door te groeien in onder meer projectmanagement, zodat je steeds grotere projecten kunt leiden.
 
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfskunde en/of bouwkunde en/of werktuigbouw en/of elektrotechniek.
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als projectleider waaronder meerdere multidisciplinaire projecten met een financiële grootte van 1 M€ of groter succesvol zijn uitgevoerd en heeft ervaring op het gebied van aanbestedingen.
 • Je beschikt over ervaring als projectleider binnen een publieke organisatie
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectleider Beheer en Onderhoud kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in Assetmanagement. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun organisaties.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Aart Visser

Wellicht vind je dit ook interessant