Deze vacature is helaas vervuld.

 • Rotterdam
 • 40 uren per week
 • High Tech
Ben jij overtuigend en sociaal? Word Talent Acquisition Manager bij Essentium! Trek toptalent aan, voer gesprekken, en versterk het gezicht van Essentium. Ontdek groeikansen, vrijdagmiddagborrels, en een bruisende werkplek in Rotterdam. Lees snel verder of dit jouw volgende stap in je carrière is!

Over de functie

Als Talent Acquisition Manager bij Essentium ben jij dé schakel in ons interne wervingsproces. Je trekt toptalent aan door hoogwaardige sourcing, telefonisch contact met topkandidaten, en face-to-face selectiegesprekken. Je begeleidt kandidaten, fungeert als ambassadeur voor Essentium, en leert voortdurend over detachering en Talent Acquisition. Daarnaast bouw je aan een talentenpool, herken je commercieel talent, en organiseer je een efficiënte onboarding. Als sleutelfiguur breng jij de juiste mensen op de juiste plek en versterk je het gezicht van Essentium in de arbeidsmarkt. 


Wie ben jij? 

Jij bent bovenal een indrukwekkende persoonlijkheid, iemand die een blijvende indruk achterlaat door jouw manier van communiceren en presenteren. Daarnaast sta je bekend als iemand met enorm overtuigingsvermogen. Je bent competitief en tegelijkertijd sociaal vaardig, met sterke empathie, luister- en meedenkvaardigheden. 

Jouw functie als Talent Acquisition Manager 

In de rol van Talent Acquisition Manager ben je een belangrijke speler op ons schaakbord. Je waarborgt een gestructureerd sollicitatieproces waarin elke belanghebbende zijn/haar rol serieus neemt. Bij ons ervaar je dat we veel tijd en energie steken in de ervaring die kandidaten en medewerkers bij ons opdoen. 

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • 1-3 jaar werkervaring in Talent Acquisition of HR; 
 • Vrijheid om naar eigen inzicht Talent Acquisition in te richten en verder uit te bouwen; 
 • Een werkweek tussen de 24-40 uur; 
 • Je vormt een goede teamfit met Essentium en bent je bewust van dat je in jouw functie het imago vertegenwoordigt van Essentium; 
 • Vlot, aanpakker, assertief, mening durven geven.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

 • Een competitief salaris; 
 • Training ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling; 
 • Volop kansen om vaardigheden te ontwikkelen die je de rest van je carrière zullen bijstaan; 
 • Vrijdagborrels, teambuildingactiviteiten, skivakantie en gezellige uitjes; 
 • Een bruisende werkplek aan de Veerkade in Rotterdam. 
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is gespecialiseerd in detachering, talentontwikkeling en advies op het gebied van projectbeheersing, en werkt samen met grote corporate organisaties om hun projectorganisaties te verbeteren. Als jong en dynamisch bedrijf bieden wij een omgeving waarin veel mogelijk is. Je wordt onderdeel van een ambitieus team met een sterke drive voor ontwikkeling, waar jouw ideeën met enthousiasme worden ontvangen. Bij Essentium heerst een cultuur van open communicatie en samenwerking, waardoor je de ruimte krijgt om impact te maken en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Als Talent Acquisition Manager is het cruciaal dat je je comfortabel voelt in deze cultuur en mogelijkheden ziet om talent te identificeren, aan te trekken en te ontwikkelen binnen Essentium. Jij speelt de sleutelrol in het samenstellen van een topteam.

Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Jelle Koekkoek

Wellicht vind je dit ook interessant