Junior Projectengineer Waterzuiveringsinstallaties

 • Zuid-Holland
 • 40 uren per week
 • Industrie

Ben jij gepassioneerd over techniek en voel jij je aangesproken door het thema (drink) water? Lees dan snel verder of dit jouw professionele baan is!

Over de functie

Als startend Project Engineer ontwerp je installaties voor een grote diversiteit aan projecten, waarin integrale duurzame oplossingen op het gebied van waterbehandeling centraal staan. Deze projecten staan in het teken van optimalisatie of nieuwbouw van  waterzuiveringsinstallaties voor afval- en drinkwater, gemalen en pompstations.
 • Je maakt onder andere kostenramingen en specificaties;
 • Je werkt binnen multidisciplinaire projectteams en neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen;
 • Je¬†bent actief met het cre√ęren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken;
 • Je krijgt veel¬†vrijheid om met alle specialisten tot een perfect integraal ontwerp te komen.¬†
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Je bent afgestudeerd HBO‚Äôer/WO'er elektrotechniek, industri√ęle automatisering of vergelijkbaar.¬†
 • Je bent op zoek naar een baan waar je de theorie in de praktijk¬†kunt brengen en veel kunt leren van de multidisciplinaire teams waarmee je samenwerkt
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je hebt een passie voor techniek en je interesse is gewekt voor het domein (drink)water
 • Daarnaast ben je integer, verantwoordelijk en houd je van diversiteit in je werk.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als aanstormend talent in de functie van Junior Projectengineer Water kom je in dienst bij Essentium, waarbij je na een afgesproken periode direct in vaste dienst treedt bij de betreffende organisatie. Bij Essentium staat jouw carrière centraal en we denken graag met je mee. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Essentium faciliteert en jij kiest.

Verder:
 • Bepalen we samen met jou¬†een goed salaris dat past bij je instapniveau
 • Krijg je in dienst bij de opdrachtgever 31 vakantiedagen
 • En zijn er tal van andere voorwaarden bij indiensttreding, zoals winstuitkering, gratificatie, pensioen, thuiswerkvergoeding, trainingen en teamuitjes.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Thomas Edelman

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant

Sollicitatie

Leuk dat je bij ons solliciteert. Jouw sollicitatie komt binnen bij onze recruiters en zij onderzoeken of jouw kennis en ervaring aansluit bij de wensen van de organisatie. Er zal telefonisch of via de mail contact met je worden opgenomen.

Eerste contact

Eén van onze recruiters belt of mailt je. We bespreken waar je wensen en ambities liggen en of dit past bij de functie en de werkgever. 

Kennismaking

We verwelkomen je graag op kantoor (of via Google Teams) om je beter te leren kennen. Zo kunnen we je goed voorbereiden voor de sollicitatie bij de opdrachtgever. 

Het sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd door de opdrachtgever. Wij zorgen dat je alle informatie en benodigdheden hebt om goed voorbereid jouw sollicitatiegesprek in te gaan. Zo kan jij goed uitzoeken of jij het ook ziet zitten om bij de opdrachtgever aan de slag te gaan. 

Match

Gefeliciteerd! Op dit punt is het gesprek aan beide kanten bevallen: je bent aangenomen bij je nieuwe job. Wij zorgen ervoor dat jij alles nodig hebt om goed voorbereid aan je nieuwe job te beginnen :)