Deze vacature is helaas vervuld.

  • Oisterwijk
  • 40 uren per week
  • Industrie / Bouw & Infrastructuur
Ben jij het financieel geweten van ieder projectteam en weet jij in complexe situaties hoofd- van bijzaken te scheiden? Dan is de functie van Project controller zeker iets voor jou!

Over de functie

Als project controller ben jij verantwoordelijk voor het systematisch inrichten en monitoren van de technische voortgang en financiële controle van een of meerdere projecten. Dit doe je zodat de status en de risico’s altijd inzichtelijk zijn en kunnen worden beheerst. Je bent in deze rol dus echt de schakel tussen Finance en het projectteam waarbij risicomanagement en budgetbewaking de belangrijkste aspecten zijn. Je bent het financieel geweten van de project directeur en projectteam en helpt jouw collega’s om financiële afwijkingen vroegtijdig te constateren en te verhelpen. Naast de maandelijkse routine werkzaamheden binnen finance heb je ook financiële voortgang gesprekken met de klant en help je de teamleden met ad-hoc vragen. 

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau 
• Je hebt aantoonbaar ervaring in projectcontrol in complexe omgevingen
• Je hebt een grote affiniteit met cijfers en techniek
• Je bent in staat relaties op te bouwen en te onderhouden op verschillende niveaus
• Je bent altijd op zoek naar verbetering en je weet daarin het projectteam op financieel gebied mee te nemen
• Als persoon ben je zacht op de relatie maar hard op de inhoudt.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Project Controller kom je in dienst bij YellowRock. Bij YellowRock staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. YellowRock faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Wij zijn YellowRock, dé specialistische detacheringspartner in Financial Analytics en Control.
Wij helpen organisaties toekomstbestendig te worden. Innovatieve en duurzame organisaties die er toe doen in de wereld van morgen, dat is waar wij voor werken. Wij brengen deze organisaties en mensen bij elkaar. Slimme, ambitieuze financials die de wereld van morgen begrijpen. Dat zijn onze mensen.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Sam Mokveld

Wellicht vind je dit ook interessant