Projectondersteuner

  • Zutphen
  • 24 uren per week
  • Industrie
Het project in Oost-Nederland omvat variabel onderhoud van verhardingen en kunstwerken. Ze zoeken een projectondersteuner die structuur brengt aan technische projecten, door onder andere bonnen te digitaliseren, mappen voor te bereiden, en vergaderingen te notuleren.

Over de functie

Het project richt zich op het variabel onderhoud van verhardingen en kunstwerken in Oost-Nederland voor de komende vier jaar. Ze zoeken een projectondersteuner die verantwoordelijk zal zijn voor het digitaliseren van bonnen, het voorbereiden van uitvoeringsmappen, het uitschrijven van werkbonnen, het notuleren van vergaderingen, het controleren van registraties, en het opstellen van afleverdossiers.

 
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen technische projecten.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Proactief en oplossingsgericht.
  • Nauwkeurig en gestructureerd werken.
  • Flexibel en in staat om te multitasken.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Thomas Edelman

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant