Werkvoorbereider E&I

 • Rotterdam
 • 40 uren per week
 • Industrie

Klaar voor een dynamische rol in industriële nieuwbouw? Bij Essentium zoeken we een gedreven Werkvoorbereider die essentieel is voor het succes van projecten in de regio Rotterdam & Antwerpen. Vertaal klantaanvragen naar werkinstructies, beheer materialen en budgetten, en stuur leveranciers aan. Solliciteer nu!

Over de functie

Jij bent de onmisbare schakel tussen de projectteams en de uitvoering. Het succes van al onze werkzaamheden valt of staat met een goede begroting, een strakke planning en duidelijke administratie. Je werkt aan industriële nieuwbouw projecten in de regio Rotterdam & Antwerpen.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn:

 • Vertalen van klantaanvragen naar werkinstructies, kostprijscalculaties en projectplannen;
 • Overleggen met je collega’s van andere afdelingen, met klanten en leveranciers;
 • Beschikbaar krijgen en inplannen van de benodigde materialen;
 • In kaart brengen van risico's en eventuele afwijkingen;
 • Bewaken van de kosten binnen jouw budgetverantwoordelijkheid;
 • Aansturen van leveranciers en onderaannemers.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

Als persoon ben je ondernemend, besluitvaardig en communiceer je gemakkelijk. Ook heb je het vermogen om technische processen te doorzien, ben je servicegericht, nauwkeurig en een echte teamspeler. Verder heb jij de volgende kwaliteiten:

 • Je combineert organisatorisch talent met technisch inzicht; 
 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding, bijvoorbeeld richting Elektrotechniek, Mechatronica; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider of je bent een ervaren monteur/technicus die de stap richting werkvoorbereider wil maken; 
 • Je werkt gestructureerd en plannen en organiseren zijn jouw tweede natuur.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Thomas Edelman

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant