Project Assistent

 • Rotterdam
 • 36 uren per week
 • Logistiek & Supply Chain

Project Support voor een aansprekend IT Project. 

Over de functie

De (IT) project supportmedewerker die we nu zoeken wordt specifiek ingezet binnen het IT-project: migratie naar SAP (tot medio 2024) en je ondersteunt de aanwezige PMO-er in het Programma Digital Operation Excellence (DOE). Als (IT) project supportmedewerker ben je een echte doener, je houdt er van om te organiseren en te verbinden en bent altijd bereid om je handen uit de mouwen te teken. De nadruk in deze opdracht zit op het organisatorische, ondersteunende en administratieve gedeelte. Je werktijd verdeel je over de twee onderdelen. Je bent volwaardig lid van het projectteam.
 
 • Ondersteunen van projectmanagementactiviteiten: Assisteren bij de planning, uitvoering en rapportage van projecten binnen de organisatie.
 • Agendabeheer: Het plannen en co√∂rdineren van vergaderingen en evenementen.
 • Notulen en verslaglegging: Het vastleggen en verspreiden van notulen en verslagen van vergaderingen om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de genomen beslissingen en de vervolgstappen.
 • Projectdocumentatie: Bijhouden van alle relevante documentatie en het projectdossier in teams, inclusief projectplannen, statusrapporten, budgetten en andere gerelateerde documenten.
 • Projectrapportage: Voorbereiden van regelmatige rapporten en dashboards voor projectmanagers en belanghebbenden om de voortgang van projecten te volgen.
 • Budgetbeheer: Assisteren bij het monitoren van projectbudgetten en het identificeren van afwijkingen, indien nodig.
 • Risicobeheer: Ondersteunen bij het identificeren, evalueren en beheren van projectrisico's.
 • Kwaliteitsborging: Bijdragen aan het waarborgen van de naleving van projectmanagementstandaarden en -methodologie√ęn.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Opleiding: Mimimaal een HBO bachelor diploma in een relevant vakgebied, zoals bijv. projectmanagement, directiesecretaresse¬†of management support,
 • Ervaring: Ervaring¬†in directie, management of project support is een pre
 • Ervaring met projectbeheersing of ondersteuning, waarbij deze grotendeels is opgedaan binnen in IT-projecten/domein is een pre
 • Technische vaardigheden: Bekendheid tools en software, zoals MS Teams, MS Office. Kennis van MS Project, Jira, Trello is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Communicatieve vaardigheden: Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden.
 • Teamspeler: In staat om goed samen te werken en te verbinden in het team.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als gedetacheerde Project Assistent kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden en faciliteren we trainingen en opleidingen in bijvoorbeeld Prince 2, P3O of IPMA.

Verder ontvang je een vast maandsalaris en geniet je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek. uitgevoerd. Wij zoeken een kandidaat die proactief is, weet van aanpakken en multi-inzetbaar is.
 

Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Danny den Hartog

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant