Deze vacature is helaas vervuld.

  • Schiphol
  • 36 uren per week
  • Luchtvaart / Bouw & Infrastructuur
.

Over de functie

Als Projectcoördinator bij de afdeling Construction Management draag je zorg voor de operationele afstemming van bouwprojecten met de complexe omgeving van Schiphol. Dagelijkse afstemming vindt plaats met andere Schiphol-afdelingen maar ook met uiteenlopende in- en externe stakeholders zoals de operatie, de beheersorganisatie en airlines, afhandelaren, security.

Je werkt vaak aan meerdere projecten tegelijk, en bij ieder project maak je deel uit van dat specifieke projectteam. Je rapporteert aan de projectmanager en werkt nauw samen met toezichthouders, veiligheidskundigen en projectcoördinatoren. Per project maak je samen vooraf heldere afspraken over taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Zo weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht.

Met jouw ervaring en kennis als projectcoördinator ben je de spin in het web. Naast de afstemming met de projectomgeving zal jouw takenpakket er in grote lijnen als volgt uit zien (afhankelijk van het project):

  • Je stelt samen met de toezichthouders en de projectmanager, v√≥√≥r ieder project een gedetailleerd toezicht- en co√∂rdinatieplan op:
  • Je vraagt (operationele) vergunningen aan √≥f begeleidt het aanvragen van vergunningen. √Č√©n en ander conform de afspraken in het contract;
  • Je bewaakt de planning i.r.t. de vergunningen. Te denken valt aan het tijdig aanleveren van werkplannen door de opdrachtnemer, tijdige toetsing, doorlooptijden, verlengingen etc.;
  • Bij specifieke werkzaamheden of situaties organiseer je de tijdige en juiste inzet van projectondersteuning zoals bijvoorbeeld securitybeambten, brandwachten, passenger-assistants, begeleiding etc;
  • Je neemt deel aan de diverse overleggen Schiphol-breed ter afstemming van het project en de project overleggen waar benodigd;
  • Je ziet tijdens eventuele rondgangen op het project toe op naleving van de gemaakte afspraken in de diverse vergunningen en geldende Schipholregels en algemene wet- en regelgeving;
  • Je loopt minimaal eens per maand een veiligheidsronde op jouw projecten en rapporteert daarover.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

Om succesvol te zijn heb je HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring met projectcoördinatie op nieuwbouw- en renovatieprojecten in complexe operationele omgevingen. Je werkt gestructureerd, communiceert makkelijk en weet vertrouwen te wekken binnen de organisatie. Affiniteit met technische disciplines zoals bouwkunde, elektrotechniek of werktuigbouwkunde heeft een sterke pré en je bent VCA-VOL gecertificeerd.

Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectcoördinator kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Frank van Vliet

Wellicht vind je dit ook interessant