Deze vacature is helaas vervuld.

 • Eindhoven
 • 32 uren per week
 • Overheid / Publiek

Jij zorgt ervoor dat de doelstellingen van verschillende projecten binnen de gestelde kaders blijven. Je identificeert risico’s met betrekking tot geld , organisatie, tijd, informatie, communicatie en kwaliteit, en informeert en adviseert  de stakeholders hier tijdig over zodat de voortgang niet in gevaar komt.

Over de functie

Jij zorgt ervoor dat de doelstellingen van verschillende projecten binnen de gestelde kaders blijven. Je identificeert risico’s met betrekking tot geld , organisatie, tijd, informatie, communicatie en kwaliteit, en informeert en adviseert de stakeholders hier tijdig over zodat de voortgang niet in gevaar komt.

Als (Senior) Projectbeheerser heb je naast je signaleringsfunctie ook de rol als sparringpartner van de projectmanagers op het gebied van sturing, beheersing en verantwoording van grote,veelal meerjarige projecten, zoals een hoogwaardige openbaarvervoerlijn, de herinrichting van de binnenstad en ontwikkelingen rondom Eindhoven Airport.

Verantwoordelijkheden:

 • Je identificeert en analyseert risico’s en de koppeling hiervan naar de doelstellingen van de organisatie;

 • Je adviseert stakeholders en projectmanagers over risicobeheersing van langdurige en complexe projecten;

 • Je zorgt voor een betrouwbare en uniforme informatievoorziening;

 • Je overlegt met collega projectbeheersers en projectmanagers over ontwikkelingen. Je draagt actief bij aan het optimaliseren en door-ontwikkelen van het beheersingsinstrumentarium.

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma in een economische, bestuurlijke of ruimtelijke studierichting;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in (project)beheersing van complexe projecten;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en daardoor in staat hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en prioriteiten te stellen;
 • Je bent sterk op het maken van risicoanalyses, maar ook communicatief vaardig en in staat mensen mee te krijgen en creatief in het vinden van oplossingen;
 • Je overtuigt op basis van logische en relevante argumenten en adviseert op basis van jouw kennis.

Voor de meeste functies, zo ook voor deze functie, geldt dat hybride werken mogelijk is. Medewerkers zullen daarom minder vanuit kantoor en meer online werken. Dat betekent minder reistijd en reizen. Breng je de juiste expertise mee, maar woon je wat verder weg? Dan nodigen we jou van harte uit om ook te reageren op deze mooie inhoudelijke uitdaging!

Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Sr. Projectbeheerser kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Frank van Vliet

Wellicht vind je dit ook interessant