Deze vacature is helaas vervuld.

 • Zuid-Holland
 • 40 uren per week
 • Telecom & IT
Kan jij als geen ander het overzicht bewaken over meerdere lopende projecten als het gaat om informatie, data en gegevens? Ben jij creatief, zelfredzaam en zet jij je analytisch vermogen pro-actief in om processen te verbeteren?  Heb je affiniteit met IT en leg je snel verbanden? Dan zoeken wij jou.

Over de functie

Je bent een zelfstandig werkende, nauwkeurige Project Support Officer met gevoel voor IT, (financiële) gegevens en een ster met Excel. Je kunt goed omgaan met deadlines en bent gedreven om zaken goed te doen en mee te denken over structurele verbeteringen in het werkproces en in automatisering. Je communiceert pro actief over de voortgang van de werkzaamheden. Er spelen continue veranderingen in relatie tot de uitrol van glasvezel, jij voelt je als een vis in het water bij die veranderingen.
 

 • Je verricht controles uit met als doel de kwaliteit van gegevens waar nodig te verbeteren en hebt hier ideeën over;
 • Je ondersteunt het team commercie met het tijdig en juist aanleveren van documentatie zodat zij de aanleg kunnen realiseren en bent tevens eerste vraagbaak voor commercie en de aannemers;
 • Je organiseert overleggen, meetings en andere activiteiten;
 • Je hebt een signalerende functie als het gaat om verbeteringen in proces, structuur en kwaliteit. Je deelt je bevindingen met projectmanagement en voert deze verbeteringen door;
 • Je bewaakt acties, afspraken, deadlines en tijdslijnen en stuurt hierop;
 • Je werkt zelfstandig en durft kritische vragen te stellen.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende, nauwkeurige PSO met gevoel voor IT en Finance. Je kunt goed omgaan met deadlines en bent gedreven om zaken goed te doen en mee te denken over structurele verbeteringen in het werkproces en in automatisering.

Je communiceert pro actief over de voortgang van de werkzaamheden. Er spelen continue veranderingen in relatie tot de uitrol, jij voelt je als een vis in het water bij die veranderingen.
De standplaats voor deze functie is in Schiedam, perfect gelegen tussen de snelweg en het station in.

Dit neem je mee:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Meerjarige werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met werken met administratieve/financiële IT systemen;
 • Grote accuratesse en gevoel voor details in een continue veranderende werkomgeving;
 • Kennis van Excel, Data en/of PowerBI
 • Je bezit over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Project Support Officer kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Bob Bijl

Wellicht vind je dit ook interessant