Deze vacature is helaas vervuld.

 • Barneveld
 • 36 uren per week
 • Vastgoed
Een mooie uitdaging voor een ervaren beheerder die in de doorontwikkeling kan meedenken over het organiseren van het groenbeheer.

Over de functie

Als Groenbeheerder samen met ben je collega groenbeheerder verantwoordelijk voor beheerstrategie en de coördinatie groen en boombeheer, begraafplaatsen, speelplaatsen en sportveldenbeheer. Je pakt de regie zodat onze projecten een goed kader hebben, je stemt af met je collega’s in het team en kijkt daarbij niet alleen naar je eigen planning, maar neemt ook de planning van deze collega’s integraal mee in je werk.
 
 • Jij vertaalt - samen met je collega-assetmanagers - ons beleid door naar concrete beheerplannen en meerjarenonderhoudsplannen.
 • Je zorgt voor het prioriteren van onderhouds- en vervangingsmaatregelen en de financiële onderbouwingen
 • Je zorgt ervoor dat groenprojecten afgestemd zijn op projecten rondom Wegen, Verkeer en Groen, de integrale aanpak en dat deze klimaatbesteding en duurzaam zijn voor de toekomst.
 • Je bent opdrachtgever voor planmatig (groot) onderhoud en vervangingen. Jij geeft het startsein, formuleert heldere eisen voor een opdrachtscope voor projecten en vertaalt deze naar concrete projectvoorstellen en projectopdrachten. Ook bewaak en rapporteer je over de budgetten, de prestaties en de risico’s;
 • Je zorgt ervoor dat projecten die worden geïnitieerd door onze gemeente zelf én derden – voldoen aan de eisen die vanuit adequaat beheer gesteld worden;
 • Je draagt bij aan een goede bestuurlijke planning en controle cyclus (P&C-cyclus). Je schrijft hierin mee vanuit jouw expertise en geeft een verantwoording voor de financiële planning en beheersing van budgetten & uitgaven. Ook zorg je dat tijdig dat er nieuwe budgetaanvragen worden gedaan;
 • Je bent aangehaakt bij de begrotingscyclus en adviseert daarbij het management en het bestuur over de benodigde budgetten. Je levert hierbij input voor de P&C cyclus, adviseert over- en geeft uitvoering aan bestuurlijke besluitvorming.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in beheer en speelt daar met de uitvoering op in.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bv Van Hall Larenstein richting tuin en landschapsinrichting of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in een assetmanagersfunctie binnen een gemeentelijke organisatie voor een van de assetgroepen groen-, speel- of sportvoorzieningen
 • Je kunt modelmatig denken, je bent goed in plannen en hebt organisatietalent.
 • Een sterkte persoonlijkheid, die in staat is om taken in een breder verband te plaatsen en sterk gericht is op samenwerking.
 • Je bent in staat de juiste afweging te maken tussen prestaties, kosten en risico's in een politieke omgeving.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

 
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in assetmanagement. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun beheer en onderhoudsorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Aart Visser

Wellicht vind je dit ook interessant