Assetmanagement

Assetmanagement | Visie

Waardetoevoeging door het optimaliseren en beter beheersen van kosten, risico’s en prestaties van assets, gedurende de gehele levenscyclus. Dat is Assetmanagement. Een goede implementatie van Assetmanagement draagt structureel bij aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Door de verschuiving van risico’s en verantwoordelijkheden van de overheid naar de markt, de enorme vervangingsopgave en beschikbaarheid van informatie ontstaat er een groeiende vraag aan assetmanagement professionals. Essentium is specialist. Met ons netwerk kunnen wij jou uitdagen. 

Assetmanagement | Posities

Binnen assetmanagement zijn wij op zoek naar specialisten op alle niveaus in een organisatie: strategisch, tactisch en operationeel. De Asset Owner bepaalt op strategisch niveau waar de infrastructuur of openbare ruimte aan moet voldoen. De doelen en kaders worden op dit niveau bepaald. De Asset Manager werkt de doelen op tactisch niveau uit in functionele eisen, richt de assetsystemen in, brengt de risico's in kaart, managet assetprestaties en komt met beheersmaatregelen. De Service Provider is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beheer en onderhoud. 

Meer weten over deze vertical?

We horen graag waar jouw uitdaging ligt en helpen je met een passende oplossing. Neem contact op met Aart Visser en wij helpen je direct verder.

 

 

Aart Visser

 Recruitment consultant

 T: +31 (0)10 201 90 08
 M: +31 (0)6 48 53 39 50
 E: stuur mij een e-mail