High Tech

De consument verwacht non-stop nieuwe innovaties. Mensen en apparaten staan steeds meer met elkaar in verbinding. Sensoren kunnen bijna alles meten en 5G komt eraan. Aan de basis van al deze ontwikkelingen staat de High Tech industrie.

Slimmere, snellere en goedkopere chips. Nieuwe technologieën waarop slimmere applicaties gebouwd kunnen worden. High Tech bedrijven worden gepusht om intelligenter en innovatiever te ondernemen. Tegelijkertijd neemt de schaarste van hoogopgeleid technisch talent toe. Dit legt druk op de sector.

Deze ontwikkelingen zorgen er wel voor dat High Tech, vergeleken met andere sectoren, voorloopt op projectmanagement. Daarom houdt Essentium van de High Tech. Onze PMO’s en projectbeheersing professionals werken met veel enthousiasme voor opdrachtgevers als ASML en Philips.

Trends binnen High Tech
Kostenreductie

Human error-reductie, preventiekosten, faalkosten (de kosten als gevolg van problemen met de producten) zijn allemaal termen waar productiebedrijven mee te maken hebben. High-tech bedrijven moeten functioneren onder hoge prijsdruk en een groot component hierin is het voorkomen van fouten. Projectmanagement professionals worden ingezet om projecten te leiden die problemen inventariseren en daarna change programma’s implementeren om toekomstige fouten te verminderen.

 

Meer weten over deze vertical?

We horen graag waar jouw uitdaging ligt en helpen je met een passende oplossing. Neem contact op met Wim Schot en wij helpen je direct verder.

 

 

Wim Schot

Recruitment Consultant 

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 289 568 04
E: stuur mij een e-mail