Asset Manager

 • Schiphol
 • 40 uren per week
 • Bouw & Infrastructuur / Energie
Heb jij ervaring in assetmanagement en heb jij altijd al willen werken op Schiphol?

Over de functie

Als assetmanager ben jij verantwoordelijk voor het team “Asset Management (OPEX)” en het 9-jarig assetmanagementcontract op Schiphol. Het team bestaat uit 15 vakspecialisten, bestaande uit maintenance engineers, projectleiders en werkvoorbereiders. Het is aan jou de taak om continu afstemming te hebben met de opdrachtgever Schiphol om hinder zo veel mogelijk te voorkomen. Schiphol is een meedenkende opdrachtgever waarbij de kansen voor het oprapen liggen. Verder ben je bezig met:
 • De  eindopdrachtgever volledig ontzorgen, o.a. door als expert op te treden en continu te blijven adviseren op het gebied van verduurzaming, omgevingsmanagement, TCO en assetrendement;
 • Het aanvoelen en begrijpen wat onze opdrachtgever precies doet en nog zouden willen;
 • De ambitie hebben om continu te verbeteren;
 • Input leveren in ontwerpen/projecten van onze CAPEX-collega’s (projecten team) die uiteindelijk bij OPEX (asset management team) in beheer komen;
 • Verantwoordelijk zijn voor de Informatie- en het procesmanagement van jouw afdeling.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een technisch aspect;
 • Ervaring met NEN-ISO 55001;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in assetmanagement;
 • VCA-1 of VOL certificaat.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Asset Manager kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in Asset Management. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van Asset Management. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak Asset Management en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van Asset Management maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Kees van der Laan

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant