Young Talent Recruitment Days

Tijdens de Young Talent Recruitment Days krijgen Young Talents de kans te laten zien wat ze in huis hebben. Voorafgaand worden er kandidaten geselecteerd uit de grote groep aanmeldingen. De dag staat in het teken van een kennismaking met de opdrachtgever en het maken van assessments en cases.

Aan het einde van de dag worden er enkele ambitieuze Young Talents geselecteerd die een mooie carrière in projectbeheersing tegemoet gaan bij opdrachtgevers.

Ben je zelf ook benieuwd naar het Young Talent Program van Essentium? Klik dan hier!

Young Talent Recruitment Days

Kennissessies

Essentium organiseert een aantal interactieve kennissessies voor onze professionals. De kennissessies staan in teken van nieuwe inzichten en ideeën gerelateerd aan projectbeheersing. Er worden externe sprekers uitgenodigd die hun visie delen over verschillende thema's.

Het is een inspirerende avond waarop kennisdeling centraal staat. Naderhand is er tijdens de netwerkborrel de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen.

Kennissessies

QuickScan

Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een klankbord. Ze willen duidelijkheid over de inrichting van hun projectbeheersing. Over de efficiëntie ervan.

De QuickScan van Essentium geeft een indruk van het niveau van de projectbeheersing binnen de organisatie. Samen met Essentium wordt inzicht gecreërd in de stand van zaken. Op het gebied van kwaliteit, geld, tijd en scope.

We evalueren onze bevindingen en presenteren onze conclusies. Vaak begeleiden we onze opdrachtgevers daarna met het verder professionaleren van hun projectbeheersing.

Masterclasses

De markt verandert continu. Onze opdrachtgevers en professionals willen kennis opdoen. Zichzelf ontwikkelen. Het is belangrijk om bij te blijven. Maar ook om van elkaar te leren.

Essentium organiseert daarom masterclasses. Deze gaan altijd over een specifiek onderwerp binnen de projectbeheersing en richten zich op een van onze verticals.

Zo kunnen onze opdrachtgevers en professionals kennis maken met de theorie, maar ook praktijkervaringen met elkaar delen.