Projectbeheersing Trainee

 • Dordrecht
 • 40 uren per week
 • Bouw & Infrastructuur / Energie
Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagend opleidingstraject waar na afronding een mooie managementrol op je wacht? Soliciteer dan nu voor de rol van Projectbeheersing Trainee!

Dit traineeship van anderhalf jaar biedt een uitzonderlijke kans voor jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. In deze periode werk je aan diverse opdrachten in verschillende regio's, afgestemd op jouw achtergrond en interesses. Een ervaren mentor helpt je met een persoonlijk ontwikkelplan en begeleidt je tijdens de opdrachten. Daarnaast volg je een intensief trainingsprogramma gericht op leiderschap, communicatie, verandermanagement en netwerken.

 

Over de functie

 • Het optimaliseren van het Relatics-systeem volgens de principes van system engineering.
 • Beheren van contractuele afwijkingen en wijzigingen tijdens projecten.
 • Onderzoek naar de standaardisatie van rapportagemogelijkheden in Relatics.
 • Integratie van projectbeheersingssystemen zoals SAP, Primavera P6 en Relatics.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • We zoeken een flexibele, leergierige en energieke trainee met:
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting.
 • Affiniteit met (installatie)techniek, innovatie en duurzaamheid.
 • Maximaal 2 jaar werkervaring.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectbeheersing Trainee kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Bob Bijl

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant