Senior Manager Projectbeheersing

  • Zaandam
  • 40 uren per week
  • Bouw & Infrastructuur

Ben jij een ervaren Senior Manager Projectbeheersing die klaar is om leiding te geven en uitdagende onderhoudsprojecten succesvol af te ronden? Als Senior Manager Projectbeheersing speel jij dé cruciale rol in het coördineren van alle beheersaspecten binnen projectteams. Je werkt nauw samen met diverse belanghebbenden en bent de betrouwbare adviseur voor zowel projectmanagers als het hoger management. Solliciteer nu! 

Over de functie

Je neemt proactief de leiding in het ondersteunen, trainen, coachen en motiveren van teamleden, waarbij je ook junior managers begeleidt.

Coördineren van planningsactiviteiten;
Opstellen van gedetailleerde project- en voortgangsrapportages;

Je bent een kartrekker in het identificeren, kwantificeren en vastleggen van risico's binnen contracten.


 
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

  • Je bent een kartrekker in het identificeren, kwantificeren en vastleggen van risico's binnen contracten.
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring met projectbeheersing.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Uitgebreide kennis van SAP, Relatics, Primavera P6 en/of MS Project is een sterke pré.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Senior Manager Projectbeheersing kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Bob Bijl

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant