Deze vacature is helaas vervuld.

  • den haag
  • 40 uren per week
  • Energie
Ben je een ervaren Projectmanager met een elektrotechnische achtergrond en wil je graag bijdragen aan de energiedistributiesystemen voor DataCenters internationaal. Reageer dan snel! 

Over de functie

Ons projectgebied omvat engineering, installatie, testen en inbedrijfstelling van energiedistributiesystemen zoals midden- en laagspanningsschakelaars, transformatoren, railsystemen, beveiligingsrelais, automatiserings- en monitoringsystemen. Daarbij is veel aandacht voor zaken als stroomverdeling, efficiënte koeling, veiligheid en betrouwbaarheid van de datacenterinfrastructuur. We hebben daarop mooie antwoorden met E-house en Skid-ontwerpen, waarbij we midden- en laagspanning energie verdeelsystemen integreren met apparatuur van derden, zoals transformatoren, UPS en HVAC-systemen.

Wat is jouw opdracht?
Belangrijk is dat je een professioneel en uitvoerbaar projectbeheersplan kan plannen en uitvoeren volgens scope, tijdslijn en budget. Dit plan zorgt voor een maximale inzet van het project en z’n team. Als projectmanager zorg jij ervoor dat alle teamleden in hun kracht gezet worden en positieve energie krijgen gedurende het gehele proces. Eén van de belangrijkste dingen die je meeneemt is ervaring met stakeholder management - vooral tijdens belangrijke milestones, zoals de FAT en we gaan beginnen met de installatie, testen, inbedrijfstelling of wanneer de SAT wordt gedaan.

Nummer één prioriteit tijdens het project is altijd veiligheid! De Projectmanager geeft ook leiding aan alle aspecten van de kwaliteitscontrole. Daarna zal het project worden overgedragen aan onze after sales afdeling.

Hoe ziet het team eruit?
Binnen Projectmanagement heb je 15 collega’s in een soortgelijke rol, een mooie mix van junior, medior en senior. Daarnaast is er een team met commissioning engineers en site supervisors waar je veel contact mee hebt. De volledige afdeling bestaat uit 150 collega's met projectteams bestaande uit projectmanagement, engineering, inkoop, QHSE, logistiek, site management en commissioning. Hoe groot we ook zijn, jij bent nooit een nummer. We hebben alle aandacht voor je, voor jouw werkgeluk, welzijn en behoeftes.

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 

  • Ervaring als projectmanager (minimaal 5 jaar) in multidisciplinaire projecten met een focus op elektrotechniek.

  • Je staat bekend om je heldere communicatie en je prettige omgang met klanten, collega’s en leveranciers.

  • PMP of IPMA gecertificeerd, VCA VOL of ISO 45001 (formele OHSAS) veiligheid gecertificeerd.

  • Opleiding op hbo/wo niveau bij voorkeur in elektrotechniek of power systems engineering.

  • Je hebt een positieve houding en bent sterk in het organiseren, plannen en oplossen van problemen.

  • De functie vereist ± 25% van je tijd het reizen naar de site of fabriek (wereldwijd).

Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectmanager kom je in eerste instantie in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Danny den Hartog

Wellicht vind je dit ook interessant