Projectleider Werktuigbouwkunde

  • Rotterdam
  • 32 uren per week
  • Industrie

Het zuiveren en waardevol maken van water is een proces met een belangrijk maatschappelijk doel. Waterbronnen zoals rivieren, grond en duinen worden gewonnen en omgezet in drinkwater voor de samenleving en proceswater voor industrieel gebruik.

Binnen de afdeling Projects & Operation Support (P&OS) wordt gezocht naar een nieuwe projectleider met expertise in werktuigbouwkunde. P&OS fungeert als ons expertisecentrum voor de productie-installaties die worden gebruikt voor waterzuivering. Ze realiseren multidisciplinaire projecten waarbij risicoanalyses worden toegepast om de robuustheid en onderhoudsbehoeften van elk ontwerp te bepalen.

Over de functie

Als Projectleider Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en uitvoering gereed maken van technische projecten. Per project wordt er een team specialisten gevormd, waarbinnen jij je expertise op WTB gebied inbrengt.

  • Je maakt werkplanningen, werkbeschrijvingen, calculaties en bestekken;
  • Je stelt uitbestedingsvoorstellen op en evalueert de binnengekomen aanbiedingen;
  • Je bewaakt de voortgang van de lopende projecten, je begeleidt de uitvoering en bewaakt de financiën;
  • Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie en zorgt voor een compleet projectdossier. Daarnaast neem je deel in projectgroepen.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

  • minimaal een hbo-diploma in de richting Werktuigbouwkunde?
  • minimaal 2 jaar ervaring als projectleider?
  • affiniteit met de nutssector of industriesector?
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectleider Werktuigbouwkunde kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Thomas Edelman

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant