Projectmanager EPC

 • Rotterdam
 • 40 uren per week
 • Industrie / Banken & Verzekeraars

Ben jij een proactieve Projectmanager met een sterk staaltje communicatievaardigheden en een bewezen trackrecord in projectmanagement binnen de Food & Beverage of Pharma industrie? Heb je ook nog eens een passie voor techniek? We zijn op zoek naar iemand zoals jij! 

Over de functie

 • Je gaat aan de slag met uitdagende projecten voor gerenommeerde bedrijven zoals Nutricia, DSM, Yacult, Ahold, Aspen, of Janssen. Deze projecten hebben een aanzienlijke omvang, ergens tussen de 10 en 30 miljoen euro.
 • In deze rol ben jij de sleutelfiguur voor complexe technische projecten. Je begint al vroeg in het proces, tijdens het offertetraject, en je blijft verantwoordelijk tot aan de voltooiing van het project.
 • Je hebt te maken met een breed scala aan projecten, van nieuwbouw tot aanpassingen, en fungeert als de spil tussen klanten, engineering, uitvoering en inkoop.
 • Het leiden van multidisciplinaire teams behoort tot jouw verantwoordelijkheden, waarbij je te maken krijgt met experts op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Automatisering, werkvoorbereiding, inkoop en constructiemanagement.
 • Je bent bekend met projectbeheersing en zorgt ervoor dat zaken als planning, projectcontrole en documentbeheer vlekkeloos verlopen, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan.
 • Je bent veelzijdig inzetbaar: bij kleinere opdrachten pak je de projectbeheersing deels zelf op, terwijl je bij grotere projecten de volledige controle behoudt.
 • Het creëren van structuur binnen projecten en het afstemmen van tijd, budget en middelen met alle betrokken partijen, inclusief risicomanagement, behoort tot je dagelijkse taken.
 • Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, waaronder interne productielocaties en andere bedrijven binnen Equans, waarbij je een gebalanceerde organisatie opzet en tijdig weet te escaleren wanneer nodig.
 • Het rapporteren naar managementniveaus is jou niet vreemd. Je bent gewend om rapportages op te stellen voor de Operationele lijn, Financiële lijn en Juridische lijn.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Minimaal een technische hbo-opleiding, aangevuld met IPMA-D of een vergelijkbare volwaardige projectmanagementopleiding.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Minimaal 10 jaar ervaring in het aansturen van EPC-projecten.
 • Je bent in staat om overzicht en structuur te behouden en verbetermogelijkheden te identificeren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om op verschillende niveaus te schakelen.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectmanager Food & Pharma kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Bob Bijl

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant