Projectmanager

 • Schiedam
 • 36 uren per week
 • Logistiek & Supply Chain
Voor een ambitieuze organisatie zijn wij op zoek naar een Projectmanager die een belangrijke bijdrage wil leveren aan groei en innovatie. Je gaat je bezig houden met een transformatie van een traditionele (mens)beveiligingsorganisatie naar een aanbieder van Integrale Veiligheidsoplossingen, waarbij consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol spelen.
 

Over de functie

Als Projectmanager krijgt je de kans om mee te bouwen aan een innovatieve afdeling en de ruimte om ideeën aan te dragen en kansen te benutten. Je zal nauw samenwerken met interne stakeholders zoals stafmanagers, directie en operationeel eindverantwoordelijken, en externe partners, waarbij je verschillende rollen aanneemt, van aanjager tot adviseur en van strategisch/tactisch naar operationeel niveau. Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van processen met een sterke focus op change en cultuurverandering. Digitalisering vormt hierbij de rode draad, en agile werken is de basis.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Verantwoordelijk voor diverse landelijke projecten die binnen de gestelde kaders (tijd, kwaliteit en kosten) en met een positieve beoordeling van de opdrachtgever worden afgerond.
 • Functioneel leiding en sturing geven aan betrokken projectteams en actief de samenwerking zoeken met andere afdelingen/teams binnen de organisatie.
 • Voeren van 'het goede gesprek' met in- en externe partijen om wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 • Sterk in stakeholdermanagement en het managen van het adoptieproces bij veranderingen.

 
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau, WO is een pre.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de rol van (senior) projectmanager of vergelijkbare rollen (transitiemanager, procesmanager, change consultant, continuous improvement manager).
 • Goede schriftelijke taalvaardigheid.
 • Kennis en ervaring met PM methodieken als Lean, Agile/Scrum en Prince2.
 • Affiniteit met de veiligheidsbranche en (digitale) transformaties.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Projectmanager kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Danny den Hartog

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant