Senior Vastgoedbeheerder

 • Delft
 • 36 uren per week
 • Overheid
Wil jij gaan voor maximaal maatschappelijk rendement?
Wij bieden een zeer uitdagende vastgoed functie waarin tactisch en operationeel advisering de ondertoon voert. Dynamische gesprekken met korte lijnen naar politiek beleid en huurders.

Over de functie

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in de Randstad. De afdeling is verantwoordelijk voor het gemeentelijk vastgoed en het professioneel beheren ervan. Daarnaast geeft de afdeling zowel intern als extern advies op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Er staan twee belangrijke onderwerpen op het programma: het mede helpen opzetten van complexe gebiedsontwikkelingen, wetende dat de gemeentelijke vastgoedportefeuille flink gekrompen is en het verduurzamen en duurzaam inzetten en onderhouden van onze vastgoedportefeuille. We hebben een interessante vastgoedportefeuille met veel monumentaal vastgoed.
Jij bent een belangrijke spil in de organisatie als het gaat om commerciële beheer van ons vastgoed. Je richt je met name op (tactische en operationele) advisering.
Jij pakt de regie en bent een duidelijk aanspreekpunt voor de stakeholders: het ene moment zit je in een overleg met de ambtelijk opdrachtgever of assetmanager, het andere moment ga je het gesprek aan met de huurders.
 • Je adviseert over wet en regelgeving met betrekking tot de vastgoedmarkt en de actuele ontwikkelingen;
 • Je adviseert over contractvorming met onderhoudspartijen en huurders;
 • Je adviseert en begeleidt de aan en verkoop van panden;
 • Je helpt mede het opzetten van complexe gebiedsontwikkelingen;
 • Je bent een duidelijk aanspreekpunt voor de stakeholders.
De afdeling waar je voor werkt geeft zowel intern als extern advies op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.
Je werkt nauw samen met  ca. 12 collega’s van het vastgoedbedrijf, waaronder collega vastgoedbeheerder, assetmanager en diverse vastgoedadviseurs.

Onze opdrachtgever kent een platte organisatie, met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en de vrijheid om zelfstandig te werken. Er heerst een informele sfeer en je werkt gemiddeld 50% van je tijd op / vanuit hun mooie kantoor.
Toon meerToon minder

Wat wij vragen

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau bij voorkeur blijkend uit een afgeronde opleiding op het vakgebied bouw, huisvesting en vastgoed bijvoorbeeld Master of Real Estate;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring; 
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (bijvoorbeeld: erfpacht, staatssteun, wet markt en overheid);
 • Affiniteit met en kennis van politiek bestuurlijke processen en het functioneren van een gemeentelijke organisatie is een pre;
 • Ervaring met een vastgoedmanagementinformatiesysteem bij voorkeur Planon.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Senior Vastgoedbeheerder kom je eerst in dienst bij Essentium. Na een jaar treed je in vaste dienst bij onze opdrachtgever. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in Asset Management. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun assetmanagement organisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van assetmanagement. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak assetmanagement en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van assetmanagement maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Wesley Minkjan

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant