Engineer Elektrotechniek

  • Sliedrecht
  • 40 uren per week
  • Watermanagement
Als electrical engineer ontwerp je complexe technische installaties en maak je berekeningen voor uiteenlopende prestigieuze projecten gericht op duurzame waterbehandeling, waaronder waterzuiveringsinstallaties, gemalen en pompstations. Je stelt kostenramingen en specificaties op, neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen en bedenkt oplossingen voor technische vraagstukken. Iv-Water biedt innovatieve adviezen en tools, zoals de CO2-tool, voor waterinstallaties en waterbouw, waarbij duurzaamheid voorop staat.

Over de functie

Wil jij werken aan het ontwerp en de berekeningen van complexe technische installaties voor prestigieuze projecten? Als electrical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties vanaf het programma van eisen tot en met het bestek, met een focus op duurzame waterbehandelingsoplossingen. Je werkt aan projecten die de optimalisatie of nieuwbouw van waterzuiveringsinstallaties, gemalen en pompstations omvatten. Je maakt kostenramingen en specificaties, neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen en bedenkt creatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Hierbij werk je nauw samen met specialisten om tot een perfect integraal ontwerp te komen. Deze projecten worden meestal uitgevoerd voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industri√ęle opdrachtgevers.

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

  • In het bezit van een diploma HBO/WO elektrotechniek en/of industri√ęle automatisering of vergelijkbaar.
  • Een aantal jaar relevante werkervaring.¬†
  • Voor deze functie is het van belang dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
  • Je hebt interesse hebt in (drink)water.
  • Daarnaast ben je oplossingsgericht, integer, verantwoordelijk en houd je van diversiteit in je werk.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Engineer Elektrotechniek kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Thomas Edelman

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant