Senior Manager Projectbeheersing

  • Delft
  • 36 uren per week
  • Watermanagement
Ben jij een ervaren projectbeheerser met een passie voor uitdagende waterzuiveringsprojecten? Een waterschap uit Delft zoekt een Senior Projectbeheerser die een centrale rol wil vervullen in risicomanagement, planningsmanagement en stuur- en verantwoordingsinformatie voor de afdeling Besturing Zuiveringsproces (BZP). Deze functie biedt de mogelijkheid om niet alleen vooruit te kijken, maar ook actief bij te dragen aan de koers van zowel project- als afdelingsplannen.

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die gezamenlijk zorgen voor een beheerste inrichting van de afdeling BZP. Denk dan met name aan risicomanagement, planningsmanagement en stuur- en verantwoordingsinformatie. Je bent daarin de rechterhand van de co√∂rdinator beheersing. Daarnaast ben je de centrale schakel binnen het contractteam voor de exploitatie van de zuiveringen Houtrust en Harnaspolder, een contract met een omvang van ruim 750 miljoen euro tot aan 2033. Jij bent binnen dit contractteam lid van het kernteam (rolhouder Manager Projectbeheersing) en voor dit project verantwoordelijk voor de co√∂rdinatie van het risicomanagement, de planning, kwaliteitsproducten en financi√ęn. Kortom, samen met de contractmanager en de andere teamleden ontwikkel je de kaders waarbinnen dit contract en de handback daarvan gemanaged wordt.

 

Plannen doe je zowel op projectniveau als op afdelingsniveau en je weet dit te breder te vertalen naar andere afdelingen en stuurlijnen. Risicomanagement is ook tweeledig: op project niveau en afdelingsniveau waarbij je ook de verbinding weet te leggen met de rest van de organisatie. Het cre√ęren en onderhouden van dashboards behoort ook tot jouw takenpakket. Het dashboard dat jij ontwikkelt, fungeert als het venster naar inzicht in stuurinformatie voor de afdelingsmanager. Met jouw inzicht zorg je ervoor dat deze stuurinformatie niet alleen volledig is, maar ook tot in de puntjes accuraat. Je werkt samen met andere rollen binnen het cluster beheersing en contracten, zoals met een kwaliteitsadviseur.

Toon meerToon minder

Wat wij vragen

  • Hbo+ / wo werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met:
  • financi√ęle processen en inzicht in bedrijfsvoeringsprocessen;
  • project- en programma-management methodieken;
  • √©√©n van de projectbeheersaspecten zoals plannings- of risicomanagement.
Toon meerToon minder

Wat wij bieden

Als Senior Projectbeheerser kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Toon meerToon minder

Over het bedrijf

Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.
Toon meerToon minder

Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Thomas Edelman

Start jouw sollicitatie nu

Solliciteer

Wellicht vind je dit ook interessant