Onze diensten

Wij bieden verschillende oplossingen voor de vraag naar goede projectprofessionals. Dit gaat zowel om tijdelijke als structurele functies. Het is ons doel om jou volledig te ontzorgen binnen jouw projectvraag. Wij bieden verschillende vormen dienstverbanden aan om zowel op korte termijn als lange termijn oplossing te voorzien.

Onze dienstverlening

Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek. Zo voegen wij waarde toe aan elke organisatie.

Hieronder kun je zien welke diensten wij aanbieden. Klik op een dienst voor meer informatie.

Recruitment service

Detachering

Detavast

Executive Search

Werving & Selectie

Young talent program

Project- beheersing service

Kennissessies

Quickscan

Coaching

Essentium is een gecertificeerde partner

Kwaliteit en professionaliteit voor zowel onze projectbeheersing professionals als onze klanten. Dat is waar wij altijd voor gaan. Niet enkel het aanbieden van projectbeheersing vacatures, maar juist die stap extra nemen. Dit laten we dan ook graag toetsen. Onze organisatie en de recruitment- en detacheringsdiensten zijn ge-audit door onafhankelijke en geaccrediteerde organisaties. Essentium voldoet hiermee aan de NEN4400-1, ISO 9001, Bovib en VCU-normen en hier zijn wij trots op.

Meer weten over de mogelijkheden?

We horen graag waar jouw uitdaging ligt en helpen je met een passende oplossing. Neem contact op met Gijs van de Zande en wij helpen je direct verder.

 

Gijs - 126x185 

Gijs van de Zande

Recruitment consultant

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 19 69 49 09
E: stuur mij een e-mail